TORSDAG – TORSDAG – TORSDAG. Det er helt opplagt den dagen som står i sentrum for Aglo-gjengen. Kom igjen kjære 2022/23-elever. Vi begynner å kjenne på utålmodigheten.

Vi tok oss faktisk en bitteliten rundtur på Aglo vgs. Knipset noen/mange bilder, sjekket stemningen og fant ut at det kunne være ok å videreformidle stemningen. Det var så mye som foregikk. Noen satt ganske så ensomme på et kontor og sjekka fagplaner, ukeplaner og jeg-vet-ikke-hva. Nesten halvparten av staben var sendt på kurs og ble observert i sluttet ring i idrettshallen. Faglig oppdatering kan være så mangt.

Noen klasserom var forskriftsmessig og vakkert gjort klart til torsdagens innrykk. Andre rom manglet fortsatt den aller siste finish’n +++. Bli med på dagens rundtur ved å klikke på billedserien vår under. En liten titt bak kulissene på Aglo vgs dagen før dagen før dagen.

 

Denne bildekrusellen krever javaskript.

Rett før sommer’n startet valgte vi ut et ord som skal prege hele skoleåret 2022/23. En enkelt ord egentlig, men du verden hvor fint det er. Målet vårt er at det skal være med oss alle de 190 skoledagene vi har foran oss. Men for å greie det mål vi ha alle med oss. Ordet er nemlig:

 

Trivsel