fbpx
Nå er vi (nesten) klare

TORSDAG – TORSDAG – TORSDAG. Det er helt opplagt den dagen som står i sentrum for Aglo-gjengen. Kom igjen kjære 2022/23-elever. Vi begynner å kjenne på utålmodigheten.

Vi tok oss faktisk en bitteliten rundtur på Aglo vgs. Knipset noen/mange bilder, sjekket stemningen og fant ut at det kunne være ok å videreformidle stemningen. Det var så mye som foregikk. Noen satt ganske så ensomme på et kontor og sjekka fagplaner, ukeplaner og jeg-vet-ikke-hva. Nesten halvparten av staben var sendt på kurs og ble observert i sluttet ring i idrettshallen. Faglig oppdatering kan være så mangt.

Noen klasserom var forskriftsmessig og vakkert gjort klart til torsdagens innrykk. Andre rom manglet fortsatt den aller siste finish’n +++. Bli med på dagens rundtur ved å klikke på billedserien vår under. En liten titt bak kulissene på Aglo vgs dagen før dagen før dagen.

 

Rett før sommer’n startet valgte vi ut et ord som skal prege hele skoleåret 2022/23. En enkelt ord egentlig, men du verden hvor fint det er. Målet vårt er at det skal være med oss alle de 190 skoledagene vi har foran oss. Men for å greie det mål vi ha alle med oss. Ordet er nemlig:

 

Trivsel

 

 

Spørsmål?

Hos oss er det alltid noen som kan bistå deg

Følg oss

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

Facebook poster

FERIE!!!!! I dag smilte og lo vi. Et langt, småtøft, artig, vennskapsskapende og godt skoleår er over. Takk for året og på gjensyn, kjære elever!Image attachmentImage attachment+6Image attachment

FERIE!!!!! I dag smilte og lo vi. Et langt, småtøft, artig, vennskapsskapende og godt skoleår er over. Takk for året og på gjensyn, kjære elever! ... Se merSe mindre

4 uker siden
Last mer

Instagram poster
Årets aller siste skoledag på Aglo i morgen. Litt deilig, spennende og veldig vemodig. Vi ser fram til å møte alle de flotte elevene våre i morgen tidlig. Vi sees - og deretter blir det GOD SOMMER OG LYKKE TIL VIDERE!
#aglo #blåkors #skatval #stjørdal #frosta #levanger #malvik
Det lille rommet rett utafor elevkantina har ikke vært i bruk på år og dag. Nå har miljøteamet kommet med ideen om å gjøre det om til et koselig samtalerom! Vi ønsker at rommet skal brukes til trygge samtaler mellom elever og miljøterapeuter. Vi håper at vi får tid til at elever kan «droppe innom» og komme til en trygg voksen om de har behov for det. Vi vil rett og slett være en ekstra trygghet for mange i skolehverdagen, og håper dette blir noe positivt! Og på bildet ser du "miljøterapeutsnekkerduoen" Marit Holiløkk Skjervold (t.v.) og Andrea Nesbø.
#Aglo #skatval #stjørdal #blåkors
@aglo_fbie har fordypet seg i aboriginsk kultur både i engelsktimene og i programfagene, og vi har hatt en vakker men vindfull dag på Vinge🏖😊🌞🌬

#fbie #dotart #frisørblomsterinteriørogeksponeringsdesign #aboriginalart