2. desember 2015 – og tidenes første butikk på Aglo åpna dørene for aller første gang. Rød snor må vite, og med rektor Thomas Mo som som «rød-snor-klipper».

Med seg på snorklippinga fikk rektor SES-lærer og «skap-butikk-ekspeditør», Kine Kari-Anne Dybwad.

Det er SES vg1 – Service og samferdsel – som står bak butikkprosjektet Mercy Ships Shop. Navnet Mercy Ships Shop, henger selvsagt sammen med bistandsprosjektet vårt Mercy Ships.

Ingen tvil, Aglo-shoppig er trivelig. Sjekk bare Margrethe og Malla. I støtet!

Butikken vår er en typisk bruktbutikk. Med andre ord; her er det faktisk muligheter til å gå skaffe seg go’biter til en relativt billig penge.

Rektor Thomas Mo syntes naturlig nok det var gjevt å få klippe snora.

– Det er mye i dette prosjektet som er viktig. Elevene får drive med skolearbeid på en ny og alternativ måte, samtidig som vi støtter skolens nye bistandsprosjekt med penger. Flott, sa Thomas og signaliserte at han var klar for shopping.

Butikken, sentralt plassert i Rødstua ved innkjørselen til Aglo, rommer egentlig mye rart. Bøker, klær, kopper, fat, pynteting, lamper etc. etc. Vi anbefaller nesten at du sjekker utvalget selv.

Åpningstidene er foreløpig litt tilfeldig, men stikker du innom møter du neppe ei stengt dør uansett når du kommer… i skoletida.

Men hver mandag 11.00-13.00 er butikken garantert åpen!

Flere av vg1-elevene våre på SES kommer trolig til å satse på en karriere i butikk. Her får de med andre ord en unik mulighet til å trene og skaffe seg kompetanse i det faget.

Rektor Thomas i shoppemodus hos Vg1-elevene Tonje Lefstad Myhre (t.v.) og Maiken Jeanette Thanem