En aldri så liten minusgrad – en aldeles nydelig siste novembermorgen. Det er da vi på Aglo kler oss godt, tenner fakler og går ned til Steinvikholmen. Nå har adventstida startet!

«Kommetida» er her, og på en skole som vår er det tradisjon å markere den skikkelig. Så også i år. De siste tre årene er en ny Aglo-tradisjon skapt. Vi toget ned til Steinvikholmen med et flott fakkeltog.

SE ENDA FLERE BILDER PÅ VÅR FACEBOOKSIDE

… og når du først er der – trykk «liker» på facebooksida vår. Kanskje du blir vår «liker» nummer 1000!

Været var som sagt av det slaget som vekker både elev og lærer. Første time denne uka var utendørs, og det var garantert en våken gjeng som møtte til andre time.

Men med vakre Steinvikholm Slott som bakgrunn fikk samlingen vår den rammen den fortjente. Et fantastisk fargespill høyt der oppe hørte helt naturlig med.

«Gammelrektoren» vår, prest Bjørn Hesselberg, gjorde et nytt come-back i Aglo-sammenheng, og satte advent i sitt korrekte perspektiv. Før første gang i skoleåret sang vi julesanger, og dermed er vi klare for det som er i vente.

«Det handler om noe som skal komme», fortalte Hesselberg som også kunne fortelle at det i dag var all grunn til å ønske hverandre «ET GODT NYTT ÅR».

Kirkeåret – starten på alt det nye – starter nemlig den første søndagen i advent fikk vi vite.