fbpx
I fakkeltog for å markere advent

En aldri så liten minusgrad – en aldeles nydelig siste novembermorgen. Det er da vi på Aglo kler oss godt, tenner fakler og går ned til Steinvikholmen. Nå har adventstida startet!

«Kommetida» er her, og på en skole som vår er det tradisjon å markere den skikkelig. Så også i år. De siste tre årene er en ny Aglo-tradisjon skapt. Vi toget ned til Steinvikholmen med et flott fakkeltog.

SE ENDA FLERE BILDER PÅ VÅR FACEBOOKSIDE

… og når du først er der – trykk «liker» på facebooksida vår. Kanskje du blir vår «liker» nummer 1000!

Været var som sagt av det slaget som vekker både elev og lærer. Første time denne uka var utendørs, og det var garantert en våken gjeng som møtte til andre time.

Men med vakre Steinvikholm Slott som bakgrunn fikk samlingen vår den rammen den fortjente. Et fantastisk fargespill høyt der oppe hørte helt naturlig med.

«Gammelrektoren» vår, prest Bjørn Hesselberg, gjorde et nytt come-back i Aglo-sammenheng, og satte advent i sitt korrekte perspektiv. Før første gang i skoleåret sang vi julesanger, og dermed er vi klare for det som er i vente.

«Det handler om noe som skal komme», fortalte Hesselberg som også kunne fortelle at det i dag var all grunn til å ønske hverandre «ET GODT NYTT ÅR».

Kirkeåret – starten på alt det nye – starter nemlig den første søndagen i advent fikk vi vite.

Spørsmål?

Hos oss er det alltid noen som kan bistå deg

Følg oss

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

Facebook poster

Skoleåret 2023/24 nærmer seg slutten. Og nå kan Vg1 Håndverk, design og produktutvikling samt Vg 2 Søm og tekstilhåndverk presentere utstillingen SKAPERGLEDE. Høytidelig åpnet nå i formiddag. Stikk gjerne innom utstillingen og bli imponert av elevene våre. Vi ble det!Image attachmentImage attachment+2Image attachment

Skoleåret 2023/24 nærmer seg slutten. Og nå kan Vg1 Håndverk, design og produktutvikling samt Vg 2 Søm og tekstilhåndverk presentere utstillingen "SKAPERGLEDE". Høytidelig åpnet nå i formiddag. Stikk gjerne innom utstillingen og bli imponert av elevene våre. Vi ble det! ... Se merSe mindre

2 uker siden
Last mer

Instagram poster
@aglo_fbie har fordypet seg i aboriginsk kultur både i engelsktimene og i programfagene, og vi har hatt en vakker men vindfull dag på Vinge🏖😊🌞🌬

#fbie #dotart #frisørblomsterinteriørogeksponeringsdesign #aboriginalart
Plantedag med elevene på FBIE i dag🌼🌿🌾🌸🪻😊☀️ Varmt, men artig! 

#beplantning #plantekasse #hammerplanteskole #stauder #sommerblomster #cordyline #eføy
💙"Skap en karakter"🩵 Dagens oppgave på FBIE.