Andre søndag i advent og vi er på kunstcafé i Lokstallen i Stjørdal. Der treffer vi selvsagt på lærere og elever fra formingsavdelinga på Aglo.

Lærer Chrstina Henriette Myran stiller ut egne bilder, men har samtidig tatt med seg elever fra vg1-klassen sin.

– I høst har klassen laget ulike gjenstander som vi nå legger ut for salg. Det er glassengler, glassringer og forskjellige porselensfigurer, forteller Christina.

Da aglo.no stakk innom søndag formidag var Christina på plass sammen med elevene Farhiya Abdi (t.v.på bildet vårt) og Sandra Xiomara Péres.

– Det er mange som har kjøpt fra standen vår. I har ikke helt oversikt akkurat nå, men vi har nok solgt for et par-tre tusen kroner allerede, sier Sandra, Farhiya og Christina fornøyd. Dagen derpå (mandag) var dette beløpet DOBLET!

Overskuddet av salget går i sin helhet til bistandsprosjektet vårt, Mercy Ships. Et legeskip som farter verden rundt for å gi gratis helsehjelp til mennesker i nød.

Kunstcaféen i Lokstallen har flere utstillinger årlig. Christina Henriette Myra har deltatt flere ganger tidligere, men det er første gangen Aglo-elevene deltar. Såpass spennende har det vært at de håper på å gjenta deltakelsen til våren.