fbpx
Debuterte på kunstcafé

Andre søndag i advent og vi er på kunstcafé i Lokstallen i Stjørdal. Der treffer vi selvsagt på lærere og elever fra formingsavdelinga på Aglo.

Lærer Chrstina Henriette Myran stiller ut egne bilder, men har samtidig tatt med seg elever fra vg1-klassen sin.

– I høst har klassen laget ulike gjenstander som vi nå legger ut for salg. Det er glassengler, glassringer og forskjellige porselensfigurer, forteller Christina.

Da aglo.no stakk innom søndag formidag var Christina på plass sammen med elevene Farhiya Abdi (t.v.på bildet vårt) og Sandra Xiomara Péres.

– Det er mange som har kjøpt fra standen vår. I har ikke helt oversikt akkurat nå, men vi har nok solgt for et par-tre tusen kroner allerede, sier Sandra, Farhiya og Christina fornøyd. Dagen derpå (mandag) var dette beløpet DOBLET!

Overskuddet av salget går i sin helhet til bistandsprosjektet vårt, Mercy Ships. Et legeskip som farter verden rundt for å gi gratis helsehjelp til mennesker i nød.

Kunstcaféen i Lokstallen har flere utstillinger årlig. Christina Henriette Myra har deltatt flere ganger tidligere, men det er første gangen Aglo-elevene deltar. Såpass spennende har det vært at de håper på å gjenta deltakelsen til våren.

 

Spørsmål?

Hos oss er det alltid noen som kan bistå deg

Følg oss

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

Facebook poster

FERIE!!!!! I dag smilte og lo vi. Et langt, småtøft, artig, vennskapsskapende og godt skoleår er over. Takk for året og på gjensyn, kjære elever!Image attachmentImage attachment+6Image attachment

FERIE!!!!! I dag smilte og lo vi. Et langt, småtøft, artig, vennskapsskapende og godt skoleår er over. Takk for året og på gjensyn, kjære elever! ... Se merSe mindre

4 uker siden
Last mer

Instagram poster
Årets aller siste skoledag på Aglo i morgen. Litt deilig, spennende og veldig vemodig. Vi ser fram til å møte alle de flotte elevene våre i morgen tidlig. Vi sees - og deretter blir det GOD SOMMER OG LYKKE TIL VIDERE!
#aglo #blåkors #skatval #stjørdal #frosta #levanger #malvik
Det lille rommet rett utafor elevkantina har ikke vært i bruk på år og dag. Nå har miljøteamet kommet med ideen om å gjøre det om til et koselig samtalerom! Vi ønsker at rommet skal brukes til trygge samtaler mellom elever og miljøterapeuter. Vi håper at vi får tid til at elever kan «droppe innom» og komme til en trygg voksen om de har behov for det. Vi vil rett og slett være en ekstra trygghet for mange i skolehverdagen, og håper dette blir noe positivt! Og på bildet ser du "miljøterapeutsnekkerduoen" Marit Holiløkk Skjervold (t.v.) og Andrea Nesbø.
#Aglo #skatval #stjørdal #blåkors
@aglo_fbie har fordypet seg i aboriginsk kultur både i engelsktimene og i programfagene, og vi har hatt en vakker men vindfull dag på Vinge🏖😊🌞🌬

#fbie #dotart #frisørblomsterinteriørogeksponeringsdesign #aboriginalart