fbpx
Med 3 AFA på bli-kjent-tur
Aglo vgs. ligger relativt øde til på Skatval. Vi traska dermed norddelen av bygda rundt uten å bli for mye forstyrret. Mål for turen: Å bli kjent med hverandre.
Helt enkelt var det ikke. Vi starta på Aglo, sleit oss opp den bratteste bakken i hele Skatval, så et langt flat strekke til Alstad før vi «rullet» nedover til Fløan. Så langs fjorden forbi Steinvik før vi til slutt spurta opp den siste bakken til skolen vår.
Jupiters måne??? Vi hadde ikke peiling, vi. Spennende egg på Fløan, mente norsklæreren.
3AFA – og de andre gruppene – fikk en del faglige utfordringer underveis. Presisjonskast mot flasker, rokkering, kildesortering og balansering med vending underveis. Det gikk som en god drøm. Hvilket teorispørsmålene også gjorde. (tror vi…).
– At geita har et nært slektskap med moskusen resonerte vi oss fram til.
– At Buddy var et norsk bilmerke visste vi
– At avskjedturneen til AHA het «Farwell-tour» (eller noe i den dur) visste vi IKKE.
– At havets snittemperatur er 17 grader visste bare mindretallet (derfor bomma vi…)
Litt ny lærdom fikk vi altså. Men minst like viktig; det ble knyttet mange nye bånd i løpet av de to timene turen varte. Både elev-elev og elev-lærer.
Da er det bare å se fram til fortsettelsen.
PS! Hvem som vant vet vi faktisk ikke. Svaret kommer på Ukeslutt neste fredag. Vi tror 3AFA trakk det lengste strået…
Klassens balansekunstner…, … og presisjonskaster.
tsj

Spørsmål?

Hos oss er det alltid noen som kan bistå deg

Følg oss

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

Facebook poster

FERIE!!!!! I dag smilte og lo vi. Et langt, småtøft, artig, vennskapsskapende og godt skoleår er over. Takk for året og på gjensyn, kjære elever!Image attachmentImage attachment+6Image attachment

FERIE!!!!! I dag smilte og lo vi. Et langt, småtøft, artig, vennskapsskapende og godt skoleår er over. Takk for året og på gjensyn, kjære elever! ... Se merSe mindre

4 uker siden
Last mer

Instagram poster
Årets aller siste skoledag på Aglo i morgen. Litt deilig, spennende og veldig vemodig. Vi ser fram til å møte alle de flotte elevene våre i morgen tidlig. Vi sees - og deretter blir det GOD SOMMER OG LYKKE TIL VIDERE!
#aglo #blåkors #skatval #stjørdal #frosta #levanger #malvik
Det lille rommet rett utafor elevkantina har ikke vært i bruk på år og dag. Nå har miljøteamet kommet med ideen om å gjøre det om til et koselig samtalerom! Vi ønsker at rommet skal brukes til trygge samtaler mellom elever og miljøterapeuter. Vi håper at vi får tid til at elever kan «droppe innom» og komme til en trygg voksen om de har behov for det. Vi vil rett og slett være en ekstra trygghet for mange i skolehverdagen, og håper dette blir noe positivt! Og på bildet ser du "miljøterapeutsnekkerduoen" Marit Holiløkk Skjervold (t.v.) og Andrea Nesbø.
#Aglo #skatval #stjørdal #blåkors
@aglo_fbie har fordypet seg i aboriginsk kultur både i engelsktimene og i programfagene, og vi har hatt en vakker men vindfull dag på Vinge🏖😊🌞🌬

#fbie #dotart #frisørblomsterinteriørogeksponeringsdesign #aboriginalart