fbpx
Litt rart, men kreativt!

Stikk innom Idrettsbygget på Aglo og se hva elevene i vg1 HDP (Håndverk, design og produktutvikling) har funnet på. Fem småmerkelige skapninger i skarpe farger pryder nå veggene i første etasje.

Vi har ant at noe var på gang borte i Villa Form. Vi fikk en liten antydning på Bli-kjent-dagen vår, og ble enda klokere rett før helgen. Plutselig dukka det opp et merkelig lite tog med HDP-elever som bar på noen merkelige skapninger over gårdsplassen. I dag fant vi gjengen (ikke elevene, da….) hengende på veggen. På benken foran tre av de fem skulpturene, HDP-elevene Guro og Malin.

HDP-lærer Christina Henriette Myran utforma ideen og satte prosjektet i gang på vårparten.

– Det var vg1-klassen i fjor som startet arbeidet med å utforme figurene. Men vi ble stoppet av Korona-stengningen og ble aldri ferdig. Nå har årets vg1-elever gjort ferdig prosjektet vårt, forteller Christina.

Kort fortalt: Inspiratorer for prosjektet har vært de to kjente kunstnerne Kjell Erik Killi Olsen og Elisabeth Lunnan. Elevene har benyttet seg av hønsenetting, mye avispapir og vanlig akrylmaling. Vips; så er resultatet slik v i ser det i dag.

– Og det er en viktig ting du bare MÅ skrive om. På bli-kjent-turen vår for et par uker siden fikk alle elevene og lærerne skrive ned framtidsdrømmene sine på figuren. Det er veldig mye fint å lese på de fem figurene., forteller Christina. Vi skal bortom Idrettsbygget, vi skal ta oss litt tid og se hva elevene våre har fpått til. Og vi skal lese drømmer…. Gjør det DU også.

 

Spørsmål?

Hos oss er det alltid noen som kan bistå deg

Følg oss

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

Facebook poster

Som om det ikke er varmt nok på skolen vårres i dag... Byggavdelinga gjennomførte likevel brannøvelse utenfor verkstedet sitt i for middag. Fin test, og ALT gikk bra!Image attachment

Som om det ikke er varmt nok på skolen vårres i dag... Byggavdelinga gjennomførte likevel brannøvelse utenfor verkstedet sitt i for middag. Fin test, og ALT gikk bra! ... Se merSe mindre

2 dager siden
Last mer

Instagram poster
Plantedag med elevene på FBIE i dag🌼🌿🌾🌸🪻😊☀️ Varmt, men artig! 

#beplantning #plantekasse #hammerplanteskole #stauder #sommerblomster #cordyline #eføy
💙"Skap en karakter"🩵 Dagens oppgave på FBIE.