I dag gikk fylkeskonkurransen for helsearbeiderfaget av stabelen her på Aglo vgs.. Arrangementet ble streamet ut til deltakerskolene slik at de kunne følge med på hvordan medelevene gjorde det.

Aglo vgs. stilte med superduoen Praewalin Jensen og Tippawan Narong (se bildet over). Flinke og dyktige HEA-elever.

Det ble stor spenning, jevn fight og seier til Johan Bojer vgs. avd. Leksvik foran Fosen vgs. og Aglo vgs. Men jevnt var det!

Se på de smilene! Dette må være vinnerduoen fra Johan Bojers vgs. avd. Leksvik

Deltakerne startet dagen med å teste seg for Covid. Ingen testet positivt, så da var dagen i gang. Rektor Gørild Joramo ønsket varmt velkommen, og daglig leder Gunn Tove Vist fra Opplæringskontoret i Værnesregionen snakket om viktigheten av å velge yrkesfag.

Casen var Bjørg 72 år…, som for tre uker siden fikk et hjerneslag. Oppgaven ble løst veldig likt av alle lag. SÅ likt var det i dag at dommerne fikk en skikkelig vanskelig jobb med å kåre et vinnerlag. Tilslutt fikk vi feiret vinnerne som var Sigurd Ramdal og Amalie Hansen Ness fra Johan Bojer avdeling Leksvik. Hakk i hæl kom Malene Olden Nystrøm og Tuva Holkestad fra  Fosen vgs. og tett etter det igjen kom våre egne elever, Praewalin Jensen og Tippawan Narong.

Sølvvinnerne fra Fosen vgs. Bravvvvo!

Det var høy kvalitet i alle gjennomføringer, og det var veldig artig å følge så flinke elever gjennom dagen. Det gir håp for fremtidens eldreomsorg.. På bildet under ser vi ALLE som var i aksjon i dag. Elever, lærere, dommere og pasienten. Vi vet forresten at det gikk veldig bra med «pasienten» etter nærmøtet med de seks Vg-2-elevene…

HO-FOTO: ANNE-LISE SUNDBØ

Vinnerlaget fikk i tillegg til medaljer, masse skryt og medalje også tur til skole-NM i Mandal i april. God tur. Vi på Aglo heier på dere.