fbpx
Flott innsats i Leksvik

– Spennende, lærerikt og ikke minst inspirerende, mente de to jentene fra Vg2 BUA (Barne- og ungdomsarbeiderfag) som i dag deltok i Fylkesmesterskapet i skole-NM i Leksvik.

Julie Kristine Braseth (21) og Karen Sofie Lien Johansen (18) gjorde en skikkelig god innsats. Det var kun to skoler som stilte lag i konkurransen, Johan Bojer vgs. vant på hjemmebane, mens jentene fra Aglo vgs fulgte hakk i hæl. Hovedbildet vårt viser de to i aksjon under selve prøven i formiddag. Fem barn var med som aktive og flinke medhjelpere.

Kari Dahlen Aspenes, BUA-lærer på Aglo vgs. var også med til Johan Boyers vgs i Leksvik. Kari var kjempefornøyd med innsatsen til de to jentene.

– De ble berømmet av dommerne for å ha forberedt seg godt, leverte en god plan der aktivitetene var god begrunnet ut fra temaet, forteller Kari Dahlen Aspenes.

Foran t.v. de to gullvinnerne Sara Sørå og Sarah Flataunet fra Johan Bojers vgs, deretter våre jenter, Julie Kristine Braseth og Karen Sofie Lien Johansen. I bakre rekke fornøyde lærere og dommere.

Temaet var «Livsglede og medbestemmelse». Det skulle handle om forståelse for lekens betydning i barns liv.

De to Aglo-jentene fikk ros for å ha god relasjon til ungene.

Vi vil oppmuntre alle som skal begynne på BUA neste år til å melde seg på neste års skolemesterskap. Det burde kanskje vært flere lag. Men nå skal sølv  feires som gull, sa Julie Kristine, Karen Sofie og Kari.

HO-foto: Kari Dahlen Aspenes

Fredag er det Vg2 Helsearbeiderfag som skal i aksjon. Jentene fra Aglo får da hjemmebanefordel!»

Spørsmål?

Hos oss er det alltid noen som kan bistå deg

Følg oss

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

Facebook poster

Som om det ikke er varmt nok på skolen vårres i dag... Byggavdelinga gjennomførte likevel brannøvelse utenfor verkstedet sitt i for middag. Fin test, og ALT gikk bra!Image attachment

Som om det ikke er varmt nok på skolen vårres i dag... Byggavdelinga gjennomførte likevel brannøvelse utenfor verkstedet sitt i for middag. Fin test, og ALT gikk bra! ... Se merSe mindre

2 dager siden
Last mer

Instagram poster
Plantedag med elevene på FBIE i dag🌼🌿🌾🌸🪻😊☀️ Varmt, men artig! 

#beplantning #plantekasse #hammerplanteskole #stauder #sommerblomster #cordyline #eføy
💙"Skap en karakter"🩵 Dagens oppgave på FBIE.