fbpx
Kæm veit mæst på Aglo?

Kæm e egentlig Aglos BEZZERWIZZERE? Svaret får vi mandag 16. mars en eller annen gang.

Det er elevrådet vårt som har tatt initiativet til kåringen. Vi fikk fire gratis spill inkludert en oppfordring om å sjekke allmennkunnskapen til elevene….og lærerne på Aglo vgs. I timene etter lunsj 16. mars er dermed elevkantina reservert tidenes kunnskapskonkurranse.

Sonja og Joyce fra elevrådet og Tone (alias Jon Almaas…) som lærernes kvinne, inviterte rett og slett aglo.nos mann til Bezzerwizzer-quiz. Undertegnede fikk velge tema – hvilket ble sport. Undertegnedes fortid som sportsjournalist i Adressa holdt jeg kjeft om…. Etter sju spørsmål gav de opp. Peanuts… Deretter et spørsmål om barnelitteratur… Litt verre, ja.

– Alle på Aglo kan melde seg på. Vi satser på lag med fire deltakere på hvert lag. Lagene kan være klassevise, men det er helt ok å sette sammen helt tilfeldige lag på tvers av klassene. Så nå er det bare å melde seg på, sier de tre Bezzerwizzerne våre.

BEZZERWIZZER (med fire z’er faktisk) er et quizspill som krever både kunnskap og taktikk for å vinne. Spørsmålene er fordelt på 20 ulike kategorier, og du har stor påvirkning på hvilke spørsmål du skal besvare.

– Spørsmålene kan handle om alt fra gullballer til sølvgutter, og fra kongekrabber og landkrabber til dronningbier. Og kanskje spøsmål om hvilke kastøvelser som hører med i 10-kamp i friidrett, sier de tre. Hver grupper får trekke fire tema de skal besvare i løpet av konkurransen.

Dermed skal den neste uka brukes til pugging, pugging og pugging.

Spørsmål?

Hos oss er det alltid noen som kan bistå deg

Følg oss

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

Facebook poster

FERIE!!!!! I dag smilte og lo vi. Et langt, småtøft, artig, vennskapsskapende og godt skoleår er over. Takk for året og på gjensyn, kjære elever!Image attachmentImage attachment+6Image attachment

FERIE!!!!! I dag smilte og lo vi. Et langt, småtøft, artig, vennskapsskapende og godt skoleår er over. Takk for året og på gjensyn, kjære elever! ... Se merSe mindre

4 uker siden
Last mer

Instagram poster
Årets aller siste skoledag på Aglo i morgen. Litt deilig, spennende og veldig vemodig. Vi ser fram til å møte alle de flotte elevene våre i morgen tidlig. Vi sees - og deretter blir det GOD SOMMER OG LYKKE TIL VIDERE!
#aglo #blåkors #skatval #stjørdal #frosta #levanger #malvik
Det lille rommet rett utafor elevkantina har ikke vært i bruk på år og dag. Nå har miljøteamet kommet med ideen om å gjøre det om til et koselig samtalerom! Vi ønsker at rommet skal brukes til trygge samtaler mellom elever og miljøterapeuter. Vi håper at vi får tid til at elever kan «droppe innom» og komme til en trygg voksen om de har behov for det. Vi vil rett og slett være en ekstra trygghet for mange i skolehverdagen, og håper dette blir noe positivt! Og på bildet ser du "miljøterapeutsnekkerduoen" Marit Holiløkk Skjervold (t.v.) og Andrea Nesbø.
#Aglo #skatval #stjørdal #blåkors
@aglo_fbie har fordypet seg i aboriginsk kultur både i engelsktimene og i programfagene, og vi har hatt en vakker men vindfull dag på Vinge🏖😊🌞🌬

#fbie #dotart #frisørblomsterinteriørogeksponeringsdesign #aboriginalart