Kæm e egentlig Aglos BEZZERWIZZERE? Svaret får vi mandag 16. mars en eller annen gang.

Det er elevrådet vårt som har tatt initiativet til kåringen. Vi fikk fire gratis spill inkludert en oppfordring om å sjekke allmennkunnskapen til elevene….og lærerne på Aglo vgs. I timene etter lunsj 16. mars er dermed elevkantina reservert tidenes kunnskapskonkurranse.

Sonja og Joyce fra elevrådet og Tone (alias Jon Almaas…) som lærernes kvinne, inviterte rett og slett aglo.nos mann til Bezzerwizzer-quiz. Undertegnede fikk velge tema – hvilket ble sport. Undertegnedes fortid som sportsjournalist i Adressa holdt jeg kjeft om…. Etter sju spørsmål gav de opp. Peanuts… Deretter et spørsmål om barnelitteratur… Litt verre, ja.

– Alle på Aglo kan melde seg på. Vi satser på lag med fire deltakere på hvert lag. Lagene kan være klassevise, men det er helt ok å sette sammen helt tilfeldige lag på tvers av klassene. Så nå er det bare å melde seg på, sier de tre Bezzerwizzerne våre.

BEZZERWIZZER (med fire z’er faktisk) er et quizspill som krever både kunnskap og taktikk for å vinne. Spørsmålene er fordelt på 20 ulike kategorier, og du har stor påvirkning på hvilke spørsmål du skal besvare.

– Spørsmålene kan handle om alt fra gullballer til sølvgutter, og fra kongekrabber og landkrabber til dronningbier. Og kanskje spøsmål om hvilke kastøvelser som hører med i 10-kamp i friidrett, sier de tre. Hver grupper får trekke fire tema de skal besvare i løpet av konkurransen.

Dermed skal den neste uka brukes til pugging, pugging og pugging.