Hederlig innsats, men likevel ingen topp-tre-plassering for frisørelevene våre i dagens fylkesmesterskap for elever i videregående skoler.

Det er tøft å delta i et fylkesmesterskap med et kobbel av kommende toppfrisører som konkurrenter. Kun de beste av de beste kom gjennom nåløyet til selve NM-konkurransen senere i vår.

Loise Yazje, Siri Juliane Nicolaysen Meinhard og Monika Wozna var våre tre representanter. Førstnevnte er elev i frisørklassen på vg2, mens de to jentene er vg1-elever. Det er med andre ord først til neste år de to sistnevnte skal bli frisørelever på heltid. Louise var forøvrig den eneste gutten som deltok i mesterskapet. Bra av Loise og Aglo!

Resultatet av dagens konkurranser er de tre «hodene» som elevene våre har et godt tak i. Tema var en frisyre med langt hår og kontraster.

En hel haug med dyktige frisørelever fra de trønderske skolene.

Frisørlærer Anne Berit Haabeth var særdeles spent FØR konkurransen og svært fornøyd etterpå.

– For å si det enkelt; her var nivået svært høyt. Elevene våre jobbet kjempegodt, og selv om de ikke nådde helt til topps fikk de meget gode tilbakemeldinger fra de tre dommerne. Tre erfarne dommere hvorav den ene, Dag Gustavson, er trener for landslaget, forteller Anne Berit.

– Hva sa elevene våre i etterkant?

– De var fornøyde. Siri Juliane og Monika, som først skal begynne på vg2 til høsten, gav klar beskjed om full satsing og revansje i fylkesmesterskapet neste år, sier altså Anne Berit.

Det var først og fremst elevene fra Charlottenlund vgs. som tok seg av pallplassene. Oda Kolstad kan dermed titulere seg som fylkesmester…, og kanskje norgesmester hvis hun er like god i neste runde.