Noen drømmer om 24. desember, på Aglo vgs. drømmer vi også om førstkommende lørdag, altså 24. november. Da er det tidenes aller første julemarked på skolen vårres!

Lørdag 24. november klokka 13.00-16.00. Finn fram kalenderen både på kjøkkenet og på mobil. Kryss av, og vit at du skal til Aglo denne dagen. Unger og voksne, gamle og halvgamle, tanter og onkler, fetter og kusine. Få alle i hop til Aglo på lørdag…

Hus til de minste fra Bygg

Vi har tatt turen rundt omkring på skolen vår for å sjekke ståa rett før den særdeles spennende dagen.

Bygg-gjengen skal en gang i framtida bygge svære hus. I november bygger de bittesmå søte hus. Beregna på de minste blant oss. Fuglene. Alle trenger ei fuglekasse i hagen og/eller på hytta.

En gjeng ansatte har noe som omtales som strikkelunsj. Sokker, votter, skjerf, luer osv. Sjekk bildene våre og se!

DH-avdelingen er jo i utgangspunktet spesialister på å lage julemarkedting. Full aktivitet på Villa Form da vi var innom. Tekstil, glass osv. TIP laget naturlig nok TIP-ting. Lysestaker etc i metall. Sikkert mye mer også.

HO-avdelinga lar helse være helse…, og strikker, hekler og lager mat. Frokostblanding på Aglo-vis, boller og brød.

Det er rett og slett et salig og nesten ubeskrivelig kaos rundt på avdelingene våre. Følg alglo.no og Aglo-sidene på Facebook så kommer det garantert mer info om alt det som skjer på avdelingene.

Vi har nettopp innvia vårt siste bygg på skolen. Svært gymanlegg og et ditto auditorium. Mye av aktiviteten foregår der. På «Låven» blir det blant annet matservering. Etter hva ryktene sier så skal det serveres rømmegrøt. Blant annet.

Vi har en del konkurrenter på julemarkedmarkedet i Stjørdal, men vi har i det minste det aller ferskeste å by på. Og så er det gratis inngang så klart. Salgsoverskuddet går for øvrig til vårt bistandsprosjekt Mercy Ships.