fbpx
Julemarkedet nærmer seg!

Noen drømmer om 24. desember, på Aglo vgs. drømmer vi også om førstkommende lørdag, altså 24. november. Da er det tidenes aller første julemarked på skolen vårres!

Lørdag 24. november klokka 13.00-16.00. Finn fram kalenderen både på kjøkkenet og på mobil. Kryss av, og vit at du skal til Aglo denne dagen. Unger og voksne, gamle og halvgamle, tanter og onkler, fetter og kusine. Få alle i hop til Aglo på lørdag…

Hus til de minste fra Bygg

Vi har tatt turen rundt omkring på skolen vår for å sjekke ståa rett før den særdeles spennende dagen.

Bygg-gjengen skal en gang i framtida bygge svære hus. I november bygger de bittesmå søte hus. Beregna på de minste blant oss. Fuglene. Alle trenger ei fuglekasse i hagen og/eller på hytta.

En gjeng ansatte har noe som omtales som strikkelunsj. Sokker, votter, skjerf, luer osv. Sjekk bildene våre og se!

DH-avdelingen er jo i utgangspunktet spesialister på å lage julemarkedting. Full aktivitet på Villa Form da vi var innom. Tekstil, glass osv. TIP laget naturlig nok TIP-ting. Lysestaker etc i metall. Sikkert mye mer også.

HO-avdelinga lar helse være helse…, og strikker, hekler og lager mat. Frokostblanding på Aglo-vis, boller og brød.

Det er rett og slett et salig og nesten ubeskrivelig kaos rundt på avdelingene våre. Følg alglo.no og Aglo-sidene på Facebook så kommer det garantert mer info om alt det som skjer på avdelingene.

Vi har nettopp innvia vårt siste bygg på skolen. Svært gymanlegg og et ditto auditorium. Mye av aktiviteten foregår der. På «Låven» blir det blant annet matservering. Etter hva ryktene sier så skal det serveres rømmegrøt. Blant annet.

Vi har en del konkurrenter på julemarkedmarkedet i Stjørdal, men vi har i det minste det aller ferskeste å by på. Og så er det gratis inngang så klart. Salgsoverskuddet går for øvrig til vårt bistandsprosjekt Mercy Ships.

Spørsmål?

Hos oss er det alltid noen som kan bistå deg

Følg oss

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

Facebook poster

FERIE!!!!! I dag smilte og lo vi. Et langt, småtøft, artig, vennskapsskapende og godt skoleår er over. Takk for året og på gjensyn, kjære elever!Image attachmentImage attachment+6Image attachment

FERIE!!!!! I dag smilte og lo vi. Et langt, småtøft, artig, vennskapsskapende og godt skoleår er over. Takk for året og på gjensyn, kjære elever! ... Se merSe mindre

4 uker siden
Last mer

Instagram poster
Årets aller siste skoledag på Aglo i morgen. Litt deilig, spennende og veldig vemodig. Vi ser fram til å møte alle de flotte elevene våre i morgen tidlig. Vi sees - og deretter blir det GOD SOMMER OG LYKKE TIL VIDERE!
#aglo #blåkors #skatval #stjørdal #frosta #levanger #malvik
Det lille rommet rett utafor elevkantina har ikke vært i bruk på år og dag. Nå har miljøteamet kommet med ideen om å gjøre det om til et koselig samtalerom! Vi ønsker at rommet skal brukes til trygge samtaler mellom elever og miljøterapeuter. Vi håper at vi får tid til at elever kan «droppe innom» og komme til en trygg voksen om de har behov for det. Vi vil rett og slett være en ekstra trygghet for mange i skolehverdagen, og håper dette blir noe positivt! Og på bildet ser du "miljøterapeutsnekkerduoen" Marit Holiløkk Skjervold (t.v.) og Andrea Nesbø.
#Aglo #skatval #stjørdal #blåkors
@aglo_fbie har fordypet seg i aboriginsk kultur både i engelsktimene og i programfagene, og vi har hatt en vakker men vindfull dag på Vinge🏖😊🌞🌬

#fbie #dotart #frisørblomsterinteriørogeksponeringsdesign #aboriginalart