I dag er det fredag – i morra er det JULEMARKED. Hele Aglo-familien ønsker hjertlig velkommen til enda et julemarked på skolen vår. Det kan bli skikkelig gøy!

Vi har hatt juletrelystrøbbel på Aglo de siste ukene. Vi har nemlig venta med lengsel – og kanskje litt smerte – på de nye juletrelysene. De har latt vente på seg, men i går ettermiddag kom de endelig. Da vi kjørte inn foran skolen i morges var gutta på Drift i full gang med å montere lys på det vi bestemt mener er Norges flotteste juletre. Med prektige Forbordsfjellet i bakgrunnen er det alene en grunn til å kjøre innom Agli på lørdag.

Det blir lys på det flotte juletreet vårt i morgen!

Blant mange stressede ansatte og elever fant vi også til slutt rektor Gørild Joramo.

– Jeg håper og tror det meste er under kontroll nå. Vi har en drøm om mange besøkende, godt vær og blide, glade og serviceinnstilte ansatte/elever. Det er mye fint som skal selges, og det blir også mulig å få kjøpt julemat. Det blir både grilling og gløgg ute på skoleområdet, lover rektor.

Billedmontasjen vår viser at det nå begynner å nærme seg. KOM DU OGSÅ!

Intektene fra salget går til bistandsprosjektet vårt, Mercy Ships. Det gir en ekstra grunn til å stikke innom. Det er forøvrig gratis inngang og gratis parkering. Åpningstid; 13:00-16:00