Nå kan vi smile bredt! Overskuddet fra årets julemarked har passert utrolige 100 000 kroner. Og det endelige resultatet vil trolig bli enda litt høyere.

I 2018 fikk vi et overskudd på ca. 71 000 kroner. Årets resultat er dermed godt over 40 prosent høyere. Dermed sier vi tusen takk til ansatte, elever og alle gjestene våre. Dette overskuddet fra Aglo betyr virkelig noe for mange mennesker.

Samarbeidet vårt med Mercy Ships startet i 2015 etter at elevene våre valgte nettopp Mercy Ships som sitt eget prosjekt. Siden har vi sendt små og litt større gavebeløp til Mercy Ships. Det beløpet som vi skal sende avgårde denne gangen er det desidert høyeste enkeltbeløpet vårt så langt.

Mercy Ships er en kristen ideell hjelpeorganisasjon som bruker sykehusskip for å bringe helsetjenester til verdens fattige. Mercy Ships betjener det akutte behovet for kirurgi ved å gi gratis operasjoner og behandling til mennesker som lider av grå stær, leppe- og ganespalte, krigsskader, brannskader, svulster, tannsykdommer og andre lidelser. Prosjektet lærer også opp lokale arbeidere og helsepersonell, slik at bærekraftig utvikling kan finne sted etter at skipet har reist fra en av de mange havnene skipene har besøkt.

På Aglo er vi glade og takknemlige for å kunne hjelpe! Vi stressa og sleit litt i forrige uke, men nå kjenner vi at innsatsen gjør godt!