fbpx
Julemarked 23. november

Vi gjør det igjen! Lørdag 23. november arrangerer vi julemarked. Tidenes andre julemarked på Aglo. Ikke gå glipp av det!

Vi er tidlig ute, men merk av datoen allerede nå: lørdag 23. november klokka 13.00-16.00. Finn fram kalenderen både på kjøkkenet og på mobil. Kryss av, og vit at du skal til Aglo denne dagen. Unger og voksne, alle i hop.

På Aglo har vi et bistandsprosjekt vi jobber for HELE skoleåret. Mercy Ships. De skal få inntektene våre denne dagen. I fjor kunne vi overføre nesten 80 000 kroner til Mercy Ships. Ingen som helst grunn til å legge lista lavere i år.

Har du sett et flottere juletre enn vårt? Send mail til aglo@aglo.no hvis svaret er ja…

Og julemarkedet blir litt sånn som vi ser for oss at et julemarked skal være. Det vil bli salg av ulike håndverksprodukter, ansiktsmaling, snekkerverksted og andre aktiviteter for barn, bruktmarked og selvsagt også salg av kaffe, kaker og annet julegodt. Bålpanne, grilling, julemusikk, graut og lefse osv. osv. osv.

Vi har selvsagt mye mer å by på. Kanskje Next to Perfect har blitt Perfect. Vi kan nesten garantere Norges desidert vakreste juletre. Det skal tennes en måned og en dag før julaften. Ei uke senere åpner vi muligens vår gedigne adventkalender i vinduene på Idrettsbygget.

Og så var julebildet i boks. Det skjer på Aglo 23. november

Her kan du kjøpe flotte julegaver og komme i skikkelig julestemning samtidig som du støtter en veldig god og nyttig sak.

Les mer om Mercy Ships her

 

Spørsmål?

Hos oss er det alltid noen som kan bistå deg

Følg oss

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

Facebook poster

Last mer

Instagram poster
💙"Skap en karakter"🩵 Dagens oppgave på FBIE.