fbpx
En bauta for Aglo er borte

Det var med stor sorg vi nylig mottok budskapet om at vår gode venn og kollega, Kirsten Wettre, var død.

Kirsten var virkelig en bauta for Aglo. Som mangeårig leder på Aglo barne- og familiesenter satte hun spor etter seg. Spor som alltid vil være der. Kirsten Wettre ble født 7. februar 1951 og døde 15. oktober 2019 etter lengre tids sykdom. Hun gikk av med pensjon i 2018 etter godt og vel 20 år på Aglo.

Det er takket være Kirsten og hennes stayerevne, pågangsmot og arbeidskapasitet at Aglo barne- og familiesenter har overlevd alle disse årene.  Familiesenteret har vært på gyngende grunn mang en gang, men Kirsten dro fastavtalene i land slik at senteret kunne stå stødig.  Arbeidstimene Kirsten la ned i familiesenteret var mange. Senteret var Kirstens livsverk. Hadde det ikke vært for henne hadde det neppe vært her i dag.

Kirsten har utgjort en stor forskjell i manges liv. Hun har hjulpet mange. Kirsten hadde en innsikt på omsorg som var unik. En menneskekjenner, ydmyk, og samtidig et fagmenneske i møte med mennesker.

Vi har regnet  opp hvor mange familier og barn som har vært igjennom familiesenteret i Kirsten sin tid. Det er hele  298 familier med til sammen 388 barn som har hatt opphold på Aglo barne- og familiesenter.

Vi satte umåtelig stor pris på Kirsten.  Hun hadde virkelig omsorg for alle rundt seg. Kirsten var god i alle sammenhenger, både som kollega og som en å rådføre seg med. Rettferdighetssansen hennes var stor. Hun så oss.

I ledermøter nede på Aglo var det henne vi hørte på – hun hadde en egen evne til å se situasjoner fra andre vinkler.

Hun gjorde inntrykk da hun var og snakket familiene/barna sin sak på Stortinget. Hun mente det hun sa, og de som hørte på henne forstod at engasjementet var ekte.

Kirsten vil være med oss både i hjerte og tanke.

Tusen takk for alt du var for oss, Kirsten.

På vegne av hele Aglo-familien

Gerd Bergersen (daglig leder Aglo opplæringssenter)

Ann Turid Hallem (leder Aglo barne- og familiesenter)

Spørsmål?

Hos oss er det alltid noen som kan bistå deg

Følg oss

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

Facebook poster

Som om det ikke er varmt nok på skolen vårres i dag... Byggavdelinga gjennomførte likevel brannøvelse utenfor verkstedet sitt i for middag. Fin test, og ALT gikk bra!Image attachment

Som om det ikke er varmt nok på skolen vårres i dag... Byggavdelinga gjennomførte likevel brannøvelse utenfor verkstedet sitt i for middag. Fin test, og ALT gikk bra! ... Se merSe mindre

2 dager siden
Last mer

Instagram poster
Plantedag med elevene på FBIE i dag🌼🌿🌾🌸🪻😊☀️ Varmt, men artig! 

#beplantning #plantekasse #hammerplanteskole #stauder #sommerblomster #cordyline #eføy
💙"Skap en karakter"🩵 Dagens oppgave på FBIE.