Tekst og foto: tsj

Torsdag 8. september ble en merkedag på Aglo vgs. I andre etasje på undervisningsbygget ble det nye HS-kjøkkenet endelig tatt i bruk. 1 HSB fikk æren av å starte – og daglig leder Odd Anders With fikk gleden av å smake. Alle var fornøyde…

Eplekake stod på menyen og ryktene vet å fortelle at det smakte godt. Odd Anders lot seg i alle fall ikke be to ganger da kaka kom på bordet.

– Dette skulle vært gjort for mange år siden. De som har vært Aglo-elever tidligere år hadde også fortjent dette. Hele Aglo gleder seg over kjøkkenet, og jeg er ikke i tvil om at dette vil øke kvaliteten i undervisningen vår, sa Odd Anders With til aglo.no.

alt

Et ekte festmåltid på Aglo-vis.

Også HS-elevene satte stor pris på det nye og svært moderne kjøkkenet vårt.

– Det er flott å jobbe under slike forhold. Det eneste jeg har savna i dag er et skikkelig litermål. Det må vi skaffe oss, smilte HS-elev Emilie.

Aglo vgs. har investert en god slump penger i det nye kjøkkenet. Driftsavdelingen vår har gjort en kjempejobb med montering og tilpasninger, og har sin del av æren at prislappen på det nye kjøkkenet ikke ble mer enn omlag 200 000 kroner.

alt

Herlig – kaka som aglo.no har døpt «Withs gode drøm».

PS! (særmelding til HS-avdelinga):  Gi gjerne beskjed til aglo.no hvis dere skulle ha behov for middagsgjester. Vi fikser det meste!