fbpx
Ingenting for sarte sjeler

For å si det rett ut; DH-avdelinga vår var ikke stedet for de litt sarte sjeler i dag. Vi for eksempel, holdt oss så langt unna som vi var i stand til.

Skjønt; det var faktisk ekte skolearbeid det som foregikk blant elevene på Vg 1 Design og Håndverk og Vg2 Frisør i dag. Etter en rolig og laaaaang høstferie møtte de 19 elevene opp på skolen med hodene stappfulle av mer eller mindre ville ideer.

Tema: HALLOWEEN

– Jeg velger å si kreative og skapende ideer, sa frisørlærer og avdelingsleder på DH Anne Berit Haabeth til hjemmesidas oppskremte medarbeider.

Småprøtt så det holder, men trygt innafor pensum, sa avdelingslederen med et blikk som nesten kunne drepe…., skremme i alle fall.

– Det handler om kommunikasjon. Elevene må samarbeide, og de lærer å jobbe med hverandre. De måtte planlegge og lete fram inspirasjon og ideer. Det var ikke bare å sette i gang. Underveis måtte de bruke ulike teknikker, verktøy og produkter. Og alt måtte dokumenteres og beskrives i etterkant, forteller Anne Berit.

Som bildene våre viser ble det likevel en småskummel seanse. Vi ante muligheten for diverse skader og elever i sjokktilstand, men det skal ha gått veldig bra. Gjør man det proft nok, ser det alltid mer ekte ut enn det egentlig er. Og elevene syntes rett og slett det var spennende å komme tilbake på skolen etter ferie.

Spørsmål?

Hos oss er det alltid noen som kan bistå deg

Følg oss

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

Facebook poster

Som om det ikke er varmt nok på skolen vårres i dag... Byggavdelinga gjennomførte likevel brannøvelse utenfor verkstedet sitt i for middag. Fin test, og ALT gikk bra!Image attachment

Som om det ikke er varmt nok på skolen vårres i dag... Byggavdelinga gjennomførte likevel brannøvelse utenfor verkstedet sitt i for middag. Fin test, og ALT gikk bra! ... Se merSe mindre

2 dager siden
Last mer

Instagram poster
Plantedag med elevene på FBIE i dag🌼🌿🌾🌸🪻😊☀️ Varmt, men artig! 

#beplantning #plantekasse #hammerplanteskole #stauder #sommerblomster #cordyline #eføy
💙"Skap en karakter"🩵 Dagens oppgave på FBIE.