SES-avdelinga vår var der, men det hjalp ingen verdens ting på resultatet. Tross perfekt vakthold…, Rosenborg-gutta tapte 1-4 mot nederlandske PSV Eindhoven.

I år som i fjor, når Rosenborg spiller i Europaligaen, er elevene på vg1 og vg2 på SES (Service og samferdsel) en del av Rosenborgs vaktkorps. I går kveld var åtte elever og to lærere utplassert rundt omkring på Lerkendal Stadion. Bildet vårt viser f.v. Amanuel, Yonas og Samuel FØR kamp.

– UEFA har strenge krav til vakthold, og i disse kampene trenger derfor Rosenborg flere vakter. Blant annet må alle trappene og utgangene ha vakter, forteller SES-lærer Jannicke Kvigne til aglo.no.

Det ble en lang og ikke minst sein kveld på vaktmannskapet vårt. Siden kampen starta så seint som 21.00 var ikke elevene/lærerne hjemme før etter midnatt. Sein dag på «skole-fotball-jobb» med andre ord.

– Etter kampen gav elevene inntrykk av at de satte pris på oppdraget. Det var spennende og det gav mersmak. Det var vel heller ingen av oss som støtte på noen problemer underveis, forteller Jannicke.

aglo.no’s utskremte medarbeider var også på plass på tribunen. Fra vår sentrale plass rett bak bortelagets reservebenk kunne vi observere Aglo-folket i aksjon. Lærer Jannicke var lett synlig i sin kledelige lyseblå lue. Engasjert og oppmerksom hele tiden…

Det gikk altså veldig bra med Aglo-elevene/lærerne…, i motsetning til Rosenborg. Favorittlaget vårt som dessverre spilte en av sine aller svakeste kamper denne sesongen. Laget skal spille to kamper senere i høst mot portugisisk og nederlandsk motstand, og også da stiller Aglo med en solid vaktstyrke på kamp.