fbpx
Åpen skole mandag 28. oktober!

Bli kjent med oss! Den beste metoden er da selvsagt å besøke oss. Vi på Aglo vgs. inviterer til ÅPEN SKOLE mandag 28. oktober klokka 16-19!

Mandag er skolen altså helt åpen. Stikk innom AF-avdelingen og se hva de jobber med. Legg turen innom verkstedene våre og finn ut hva det vil si å være TIP- eller BYGG-elev. Behov for en hårklipp? Kanskje frisøravdelinga vår kan bidra. Eller bruktbutikken vår som SES-avdelinga driver. Kom innafor Aglo og SE HVA SOM SKJER!

Tidligere elever, nåværende elever, mammaer og pappaer, tanter og onkler osv. etc. og kommende elever. VELKOMMEN TIL ALLE! Den siste gruppen («kommende elever») er spesielt velkomne. Lurer du på om Aglo kan bli DIN skole kan du benytte muligheten til må sjekke nettopp det. Det blir nemlig full aktivitet på alle avdelingene våre. Til og med kantina vår er åpen.

Vi åpner dørene for gjestene våre klokka 16:00. Vi er i «takk-for-i-dag-modus» når klokka passerer 19:00.

Aglo har som kjent forandra seg kraftig de siste årene. Har det gått noen år siden forrige visitt vl du se forskjellen ganske kjapt. Det nye Idrettsbygget vårt har være i bruk nøyaktig ett år. Stikker du innom Auditoriet, som er selve hjertet i Aglo-systemet, vi du få vite hva det vil si å være Aglo-elev. Tidspunktet for det besøket er 17:00. Foruten informasjon om oss, vil du også få muligheten til å høre husbandet vårt; NEXT TO PERFECT (de jobber fortsatt beinhardy for å endre navn til PERFECT…).

Med andre ord; VELKOMMEN TIL AGLO PÅ MANDAG!

Spørsmål?

Hos oss er det alltid noen som kan bistå deg

Følg oss

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

Facebook poster

Som om det ikke er varmt nok på skolen vårres i dag... Byggavdelinga gjennomførte likevel brannøvelse utenfor verkstedet sitt i for middag. Fin test, og ALT gikk bra!Image attachment

Som om det ikke er varmt nok på skolen vårres i dag... Byggavdelinga gjennomførte likevel brannøvelse utenfor verkstedet sitt i for middag. Fin test, og ALT gikk bra! ... Se merSe mindre

2 dager siden
Last mer

Instagram poster
Plantedag med elevene på FBIE i dag🌼🌿🌾🌸🪻😊☀️ Varmt, men artig! 

#beplantning #plantekasse #hammerplanteskole #stauder #sommerblomster #cordyline #eføy
💙"Skap en karakter"🩵 Dagens oppgave på FBIE.