fbpx
Ingen føner som våre jenter!

Disse tre jentene er kjempegode til å føne hår. Nummer 1, 2 og 3 i fylkeskonkurransen til Dual Air! Hurra – igjen.

Frisørelevene våre har altså vært i aksjon i enda en konkurranse.

Dual Air er en føner som er spesiallaget til å kunne forbedre frisørenes hverdag og prestasjoner. Føneren lar frisøren jobbe med lave albuer og skuldre. Noe som gir en betydelig reduksjon av belastningsplager i nakke, skulder, arm og håndledd – en bærekraftig og nødvendig utvikling.

Shaimas gullbidrag (t.v.). Deretter Fidas sølvebidrag og helt til høyre Manals bronsebidrag.

Dual Air har nettopp arrangert en konkurranse for vg1 elever, vg2 elever og frisørlærlinger hvor fokuset er føning. Elevene har hatt frie tøyler og laget sitt eget design. Eneste krav er at frisyren MÅ være fønet med Dual Air. ingen andre varmeverktøy.

Elevene sendte inn bilder av sitt arbeid sitt og juryen kåret 1., 2. og 3. plass i hvert fylke – deretter en sammenlagt Norgesmester. Vi på Aglo tok altså pallplassene i fylkeskonkurransen.

1. Shaimaa Morad

2. Frida Maree

3. Manal Karboun

Juryen som bedømte de innsendte bidragene visste ikke navnet på deltagerne. Med andre ord en anonym konkurranse.

 

Spørsmål?

Hos oss er det alltid noen som kan bistå deg

Følg oss

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

Facebook poster

FERIE!!!!! I dag smilte og lo vi. Et langt, småtøft, artig, vennskapsskapende og godt skoleår er over. Takk for året og på gjensyn, kjære elever!Image attachmentImage attachment+6Image attachment

FERIE!!!!! I dag smilte og lo vi. Et langt, småtøft, artig, vennskapsskapende og godt skoleår er over. Takk for året og på gjensyn, kjære elever! ... Se merSe mindre

4 uker siden
Last mer

Instagram poster
Årets aller siste skoledag på Aglo i morgen. Litt deilig, spennende og veldig vemodig. Vi ser fram til å møte alle de flotte elevene våre i morgen tidlig. Vi sees - og deretter blir det GOD SOMMER OG LYKKE TIL VIDERE!
#aglo #blåkors #skatval #stjørdal #frosta #levanger #malvik
Det lille rommet rett utafor elevkantina har ikke vært i bruk på år og dag. Nå har miljøteamet kommet med ideen om å gjøre det om til et koselig samtalerom! Vi ønsker at rommet skal brukes til trygge samtaler mellom elever og miljøterapeuter. Vi håper at vi får tid til at elever kan «droppe innom» og komme til en trygg voksen om de har behov for det. Vi vil rett og slett være en ekstra trygghet for mange i skolehverdagen, og håper dette blir noe positivt! Og på bildet ser du "miljøterapeutsnekkerduoen" Marit Holiløkk Skjervold (t.v.) og Andrea Nesbø.
#Aglo #skatval #stjørdal #blåkors
@aglo_fbie har fordypet seg i aboriginsk kultur både i engelsktimene og i programfagene, og vi har hatt en vakker men vindfull dag på Vinge🏖😊🌞🌬

#fbie #dotart #frisørblomsterinteriørogeksponeringsdesign #aboriginalart