fbpx
Hils på våre nye naboer

Vi har sagt det mange ganger; vi har et usedvanlig spennende nabolag. Vg1 Salg, service og reiseliv trengte bare å gå noen hundre meter før de fikk oppleve gårdsdrift på sitt mest spennende og morsomme.

Med andre ord; kortreist studietur til Steinvik gård/gårdsutsalg. Gården vi kan vinke ned til fra klasserommene våre.

For å si det rett ut; dette ser ut til å være den optimale lufteturen! FOTO: TRUDE WEISSER

Det store, store høydepunktet var nok å få lufte de fire fine alpakkaene. De hadde kommet til gården for 14 dager siden, og med tid og stunder skal det visst bli mulig å leie en alpakka som man kan gå på tur med!

Vi fikk også sett på 170 stk. franske limousin kyr og en japansk wagyu-ku. Snakk om internasjonalt dyreliv ute på bygda vårres. Vi fikk også omvisning i gårdsbutikker der de solgte kjøtt fra egen gård og annen lokalprodusert mat.

Fransk og japansk i fjøset.

Spørsmål?

Hos oss er det alltid noen som kan bistå deg

Følg oss

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

Facebook poster

FERIE!!!!! I dag smilte og lo vi. Et langt, småtøft, artig, vennskapsskapende og godt skoleår er over. Takk for året og på gjensyn, kjære elever!Image attachmentImage attachment+6Image attachment

FERIE!!!!! I dag smilte og lo vi. Et langt, småtøft, artig, vennskapsskapende og godt skoleår er over. Takk for året og på gjensyn, kjære elever! ... Se merSe mindre

4 uker siden
Last mer

Instagram poster
Årets aller siste skoledag på Aglo i morgen. Litt deilig, spennende og veldig vemodig. Vi ser fram til å møte alle de flotte elevene våre i morgen tidlig. Vi sees - og deretter blir det GOD SOMMER OG LYKKE TIL VIDERE!
#aglo #blåkors #skatval #stjørdal #frosta #levanger #malvik
Det lille rommet rett utafor elevkantina har ikke vært i bruk på år og dag. Nå har miljøteamet kommet med ideen om å gjøre det om til et koselig samtalerom! Vi ønsker at rommet skal brukes til trygge samtaler mellom elever og miljøterapeuter. Vi håper at vi får tid til at elever kan «droppe innom» og komme til en trygg voksen om de har behov for det. Vi vil rett og slett være en ekstra trygghet for mange i skolehverdagen, og håper dette blir noe positivt! Og på bildet ser du "miljøterapeutsnekkerduoen" Marit Holiløkk Skjervold (t.v.) og Andrea Nesbø.
#Aglo #skatval #stjørdal #blåkors
@aglo_fbie har fordypet seg i aboriginsk kultur både i engelsktimene og i programfagene, og vi har hatt en vakker men vindfull dag på Vinge🏖😊🌞🌬

#fbie #dotart #frisørblomsterinteriørogeksponeringsdesign #aboriginalart