fbpx
Imponert over skolen vår

 

Vårt bilde viser f.v. Terje Melby, Øystein Kjærnes, Thomas Mo, Thore Forsgren og Bitten Eikstad.

Aglo vgs. bruker mye ressurser på å vise seg fram for omgivelsene. Sist fredag var Stjørdals ordfører på besøk, i går (tirsdag) var Frostas ordfører innom og i dag hadde de fire utvikingskonsulentene i Blå Kors lagt høstsamlingen sin på Aglo. Der møtte de blant annet daglig leder/rektor Thomas Mo.

– Litt skryt, men det er fristende å kalle Aglo en mønsterbedrift.  Dere har gode resultater å vise til, og det er også resultater som lett lar seg dokumentere, sa de fire gjestene.

Vert for samlingen var regiondirektør for Blå Kors Midt-og Nord, Thore Forsgren. Han var svært fornøyd med å kunne presentere en av de ferskeste Blå Kors-virksomheten for kollegene sine.

– Vi pleier på våre samlinger ta utgangspunkt i den virksomheten regionen har. Å kunne vise fram Aglo for de andre utviklingskonsulentene var et naturlig valg, sa Thore Forsgren.
Foruten å avlegge skolen et langt og trivelig besøk stod temaet «frivillighet i Blå Kors» på dagsorden. Et tema som vil bli vektlagt i Blå Kors-arbeidet de neste årene.

– Vi kan vel si at vi ba generalsekretær Jan Elverum om å få jobbe med nettopp dette temaet, sa de fire konsulentene.

– Hva med Aglo og frivillighet?

– Ja, vi vil gjerne utfordre Aglo, vi. Hvor det kan gjøres har vi ikke noe fasittsvar på, men frivillig leksehjelp kan være noe å tenke på, sa de fire.

Thomas Mo synes også tanken er spennende, og at både han og skolen er åpen for å tenke i nye baner.

 

Spørsmål?

Hos oss er det alltid noen som kan bistå deg

Følg oss

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

Facebook poster

Skoleåret 2023/24 nærmer seg slutten. Og nå kan Vg1 Håndverk, design og produktutvikling samt Vg 2 Søm og tekstilhåndverk presentere utstillingen SKAPERGLEDE. Høytidelig åpnet nå i formiddag. Stikk gjerne innom utstillingen og bli imponert av elevene våre. Vi ble det!Image attachmentImage attachment+2Image attachment

Skoleåret 2023/24 nærmer seg slutten. Og nå kan Vg1 Håndverk, design og produktutvikling samt Vg 2 Søm og tekstilhåndverk presentere utstillingen "SKAPERGLEDE". Høytidelig åpnet nå i formiddag. Stikk gjerne innom utstillingen og bli imponert av elevene våre. Vi ble det! ... Se merSe mindre

1 uke siden
Last mer

Instagram poster
@aglo_fbie har fordypet seg i aboriginsk kultur både i engelsktimene og i programfagene, og vi har hatt en vakker men vindfull dag på Vinge🏖😊🌞🌬

#fbie #dotart #frisørblomsterinteriørogeksponeringsdesign #aboriginalart
Plantedag med elevene på FBIE i dag🌼🌿🌾🌸🪻😊☀️ Varmt, men artig! 

#beplantning #plantekasse #hammerplanteskole #stauder #sommerblomster #cordyline #eføy
💙"Skap en karakter"🩵 Dagens oppgave på FBIE.