fbpx
I hardtrening før julecupen

Tirsdag er det klart for et av de store høydepunktene i et Aglo-år. Den tradisjonsrike og prestisjefylte JULECUPEN I VOLLEYBALL. Vi har sjekka stemningsleiet rundt om på skolen vår – og den er «elektrisk».

Det snakkes, det kriges, det trenes og det spilles. Ingen vil tape (tror vi), og alle vil/skal vinne. Klokka 14:45 tirsdag vet vi svaret. Da har vi kåra ÅRETS JULESTJERNER i Skatvalshallen. Det er en tittel det kan skrytes av når framtidige barnebarn spør bestemor/far om store og viktige hendelser i et innholdsrikt og langt liv.

I 2018 var det også topp stemning, og da var det til slutt TIP vg1 som kunne juble uhemma. Tradisjonelt har gjengen i verkstedet vårt (TIP og BYGG) vært strået vassere enn de andre lagene våre. Men det var i fjor, i forfjor, i forforfjor osv. Nå heter året 2019. Det er noe helt annet.

aglo.no har selvfølgelig fulgt opptreninga før turneringa. Vi har vært innom Idrettsbygget og sjekket både stemning og nivå. I går var det SES og Bygg som testa formen. I dag var faktisk SES innom på ekstratrening og fikk selskap av selveste gutta og jentene i 3AFA… Tro det eller ei, men det var kjempestemning på trening – både på banen og ute på sidelinja.

Selv når det «bare» trenes er entusiasmen helt vanvittig.

Og her er hele oppsettet:

Som vi ser – 18 lag, og i alle fall en spennende debutant. Læreran stiller i gruppe C, og vi husker faktisk ikke sist de hadde et eget lag. De har i alle fall havnet i en supergruppe med HEA, SES og BYGG…

Spørsmål?

Hos oss er det alltid noen som kan bistå deg

Følg oss

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

Facebook poster

Last mer

Instagram poster
💙"Skap en karakter"🩵 Dagens oppgave på FBIE.