Tirsdag er det klart for et av de store høydepunktene i et Aglo-år. Den tradisjonsrike og prestisjefylte JULECUPEN I VOLLEYBALL. Vi har sjekka stemningsleiet rundt om på skolen vår – og den er «elektrisk».

Det snakkes, det kriges, det trenes og det spilles. Ingen vil tape (tror vi), og alle vil/skal vinne. Klokka 14:45 tirsdag vet vi svaret. Da har vi kåra ÅRETS JULESTJERNER i Skatvalshallen. Det er en tittel det kan skrytes av når framtidige barnebarn spør bestemor/far om store og viktige hendelser i et innholdsrikt og langt liv.

I 2018 var det også topp stemning, og da var det til slutt TIP vg1 som kunne juble uhemma. Tradisjonelt har gjengen i verkstedet vårt (TIP og BYGG) vært strået vassere enn de andre lagene våre. Men det var i fjor, i forfjor, i forforfjor osv. Nå heter året 2019. Det er noe helt annet.

aglo.no har selvfølgelig fulgt opptreninga før turneringa. Vi har vært innom Idrettsbygget og sjekket både stemning og nivå. I går var det SES og Bygg som testa formen. I dag var faktisk SES innom på ekstratrening og fikk selskap av selveste gutta og jentene i 3AFA… Tro det eller ei, men det var kjempestemning på trening – både på banen og ute på sidelinja.

Selv når det «bare» trenes er entusiasmen helt vanvittig.

Og her er hele oppsettet:

Som vi ser – 18 lag, og i alle fall en spennende debutant. Læreran stiller i gruppe C, og vi husker faktisk ikke sist de hadde et eget lag. De har i alle fall havnet i en supergruppe med HEA, SES og BYGG…