fbpx
Vi besøkte Vår Frues Kirke

Det har blitt litt tradisjon i HO-avdelinga vår. Rett før jul drar vi til Trondheim for å besøke Vår Frues Kirke. En av mange virksomheter i regi av Kirkens Bymisjon.

I formiddag var vi der altså igjen.

Da ble også julebaksten vår overlevert. Et artig og ikke minst nyttig stykke arbeid utført av HO vg1 og vg2 samt vg2 aktivitør.

– Vi fikk en god orientering fra de ansatte som fortalte om bymisjonens mange virksomheter i nabobyen vår. 1000 frivillige og 70 ansatte sørger for ulike tiltak i Trondheim. Alt fra åpen kirke, leksehjelp, natteravn, boligformidling og arbeidsformidling, sier HO-lærer Bente Dullum.

Om årets julefeiring ble vi fortalt at julemiddagen blir levert fra byens hoteller, og arrangementet er åpent og gratis for alle som trenger et sted å feire jul.

Frivillighet ble poengtert flere ganger og våre ungdommer ble oppfordret til å ta del i frivillig arbeid.

– En oppfordring som nok kan gå til oss alle. Nå fortsetter turen til byens julemarked før vi avslutter med kino, «Snekker Andersen og bygda som glemte at det var jul», forteller Bente etter at besøket i Vår Frues Kirke var over.

Og julestemningen bare øker og øker på Aglo. Fredag drar hele skolen til Skatval Kirke hvor vi starter dagen med vår tradisjonelle julegudstjeneste.

Spørsmål?

Hos oss er det alltid noen som kan bistå deg

Følg oss

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

Facebook poster

FERIE!!!!! I dag smilte og lo vi. Et langt, småtøft, artig, vennskapsskapende og godt skoleår er over. Takk for året og på gjensyn, kjære elever!Image attachmentImage attachment+6Image attachment

FERIE!!!!! I dag smilte og lo vi. Et langt, småtøft, artig, vennskapsskapende og godt skoleår er over. Takk for året og på gjensyn, kjære elever! ... Se merSe mindre

4 uker siden
Last mer

Instagram poster
Årets aller siste skoledag på Aglo i morgen. Litt deilig, spennende og veldig vemodig. Vi ser fram til å møte alle de flotte elevene våre i morgen tidlig. Vi sees - og deretter blir det GOD SOMMER OG LYKKE TIL VIDERE!
#aglo #blåkors #skatval #stjørdal #frosta #levanger #malvik
Det lille rommet rett utafor elevkantina har ikke vært i bruk på år og dag. Nå har miljøteamet kommet med ideen om å gjøre det om til et koselig samtalerom! Vi ønsker at rommet skal brukes til trygge samtaler mellom elever og miljøterapeuter. Vi håper at vi får tid til at elever kan «droppe innom» og komme til en trygg voksen om de har behov for det. Vi vil rett og slett være en ekstra trygghet for mange i skolehverdagen, og håper dette blir noe positivt! Og på bildet ser du "miljøterapeutsnekkerduoen" Marit Holiløkk Skjervold (t.v.) og Andrea Nesbø.
#Aglo #skatval #stjørdal #blåkors
@aglo_fbie har fordypet seg i aboriginsk kultur både i engelsktimene og i programfagene, og vi har hatt en vakker men vindfull dag på Vinge🏖😊🌞🌬

#fbie #dotart #frisørblomsterinteriørogeksponeringsdesign #aboriginalart