YESSS! VRÆÆÆÆL!  OIIIIIII!  Æ TØRS ITJ, Æ!!!!   MEN Æ TØRS!!   FOR NÅNN HÆRLIGE PØLSA!!!  SE DER!!!  SJÅ, DÆM DÆTT!!  NEIIII!, DÆM STOD, GITT!

Med andre ord; vinteropplevelser med Aglo vgs. i formiddag. Hele skolen dro nemlig til Selbuskogen Skisenter. Med ski, med akebrett, med kaffe, med mat, med godt humør, med forventninger osv. Vi  hadde det i alle fall gøy i dag!

Tittelen på denne leken var visstnok MATTELEKEN…

Det var et par minusgrader i lufta, en ørliten bris og noen korte øyeblikk fikk vi også øye på noe gult og blått høyt det oppe. Fint! Noen årsdebuterte med ski under beina, andre gjorde det for aller første gang i sitt liv. Tøffe greier, og vi gratulerer alle i hop.

Han kom seg trygt – hjem igjen…

Første halvdel av dagen bestod av konkurranser. Bygge høyeste snøfigur, være raskest i sekkeløp, kaste støvel mellom/bak/fram/opp, mattelek etc. Så grilling. Noen imponerte med grillferdigheter laaaaaangt utafor det som pleier å være normen. Til slutt ski, aking og ikke minst prating.

Masse bilder fra dagen i billedserien under. Det er bare en ting å gjøre. Klikk deg gjennom bildene og se hva vi gjorde tirsdag 21. mars 2023! God fornøyelse!

Denne bildekrusellen krever javaskript.