Dette kan bli stas! Påskeegg fra Aglo skapt av Aglo-elever på NRK TV i selveste påska. Vi glær oss.

Palmesøndag, Langfredag og 1. påskedag sender NRK gudstjenester fra Stjørdal kirke som ligger i Kulturhuset Kimen. Og innimellom salmesang, preken og skriftlesinger vil det forhåpentlig dukke opp noen trær/busker med mer eller mindre fantasifulle og kreative påskeegg. Vi på Aglo har selvsagt bidratt til å skape påskestemningen for alle de som er på gudstjenestene i Kimen eller ser den på TV i påskeuka.

På bildet over er miljøterapeuten vår, Gry Åse, og en av elevene våre, Celine, i full gang med å pynte – ikke juletreet – men selveste PÅSKETREET. Det ble så bra! De tre påskegudstjenestene som blir å se på TV i påskeuka ble faktisk innspilt i Stjørdal Kirke forrige uke.

På bildet under kan vi se noen av de flotte eggene elevene våre har laget. Egg av sammenpresset mose. Vakkert, syns vi!. Og fantasien har hatt fritt spillerom på Ago de siste dagene. Moseegg, papiregg, egg laget av hampaperler, egg tovet av ull, treegg osv. osv.

Og det er ikke bare i kirka vi har pyntet til påske. Bare sjekk trappa mellom 1. og 2. etasje i administrasjonsbygget vårt. DH-avdelinga griper enhver mulighet til å skape noe pent rundt seg/oss.  Klart det blir påskestemning på skolen vår når vi passerer dette kunstverket mange ganger daglig. Er du på skolen i uka før påske anbefaler vi en tur opp i 2. etg. på Adm.bygget. Stopp midtveis oppe i trappa og SE!!! Så kan du gå opp og deretter ned noen ganger.