Onsdag 19.desember er alt klappet og klart for årets største sportslige høydepunkt på Aglo. Den årlige volleyballturneringen i Skatvalshallen!

Den bare MÅÅÅÅÅÅÅ oppleves. Enten som spiller eller som tilskuer. Det er noe vi alle kan skryte av til nåværende og kommende barnebarn: «Da pappa/mamma gikk på skolen, spilte vi juleturnering i volleyball. Å, du kan tro det var stort å være med, og bestemor/far var bare såååååå flink til å slå på ballen, lille venn.» Omtrent slik kommer det til å lyde en gang i framtida…

I dag tidlig ble programmet  formelt presentert, og primus motor for arrangementet, Rikard Ulseth, kan fortelle at 16 klasser er påmeldt, og at det i løpet av fire timer vil bli spilt en hel haug med veldig spennende kamper.

I og med at vi har tatt i bruk den nye gymsalen i høst, regner vi med et skyhøyt nivå på det som skal skje i Skatvalshallen. Både PÅ BANEN og IKKE MINST PÅ TRIBUNEN.

Det trenes og trenes og trenes foran årets juleturnering på Aglo. Ryktene sier at disse to trener ustyrtelig mye… Bruker tung medisinball for å få mer effekt ut av treninga. Bra!

Finalekampen mellom NN(1) og NN(2) vil etter planen bli spilt klokka 13.50

I fjor var det Bygg VG2 som overraskende stakk av med seieren, men det er ventet at «byggerne» denne gangen vil få knivskarp konkurranse. I skrivende stund regner Ulseth med en favorittgruppe på 14-15 lag…

Fjorårsvinneren i aksjon. Akrobatiske greier, gitt.

Publikum er selvsagt sterkt ønsket, men vi presiserer at Skatvalshallen bare rommer ca. 400 tilskuere… Arrangementet i Skatvalshallen starter presis klokken 10.00. Som seg hør og bør er det mulig å få kjøpt mat i hallen.

Hele kampprogrammet med tidsplan kan leses her:

De som ikke spiller….de heier…