Det ble en vakker adventsgudstjeneste i Skatval kirke i år også. Aglo har en særdeles fargerik elevflokk, og i Skatval kirke var det i dag samla elever fra store deler av den fargerike kloden vår. Flott!

Å møte til adventsgudstjeneste klokka 08.45 er litt spesielt, men mest fint. Om vi ikke har vært det tidligere i år så er vi i alle fall i julestemning nå!

May-Liss fra TIP slo skikkelig til med to solosanger i kirka. Tor Erik (t.v.) og Nils Børge støtta opp.

Elever og ansatte på Aglo bidro på sin side med både sang og musikk, tekstlesning og lystenning. Det var kjempeflott å sitte i kirkebenkene og se på. May-Liss fra TIP sang aldeles supert, Torgeir (hovedbildet) sang tradisjonen tro O helga natt slik den skal synges, og herrene Nils Børge, Olav og Tor Erik (Next to Perfect) gjentok sin majestetiske versjon av Amazing Grace. Sang, sologitar og orgebrus.

Presten i Skatvalskirka i morgentimene i dag, prost i Stjørdal Jon Henrik Gulbrandsen, hadde ansvaret for den litt mer teologiske delen av gudstjenesten.

Alltid før jul. Hele skolen dar til Skatval kirke tidlig en fredag morgen.

Og det ble en litt «julete» dag på Aglo. Ved lunsjtider ble alle elever og ansatte invitert til julegrøt i kantina. Risengrynsgrøt til de som liker det og rømmegrøt til resten. Noen valgte klokelig nok begge variantene…

Fire lys ble tent i kirka.