fbpx
Stemningsfullt i kirka

Det ble en vakker adventsgudstjeneste i Skatval kirke i år også. Aglo har en særdeles fargerik elevflokk, og i Skatval kirke var det i dag samla elever fra store deler av den fargerike kloden vår. Flott!

Å møte til adventsgudstjeneste klokka 08.45 er litt spesielt, men mest fint. Om vi ikke har vært det tidligere i år så er vi i alle fall i julestemning nå!

May-Liss fra TIP slo skikkelig til med to solosanger i kirka. Tor Erik (t.v.) og Nils Børge støtta opp.

Elever og ansatte på Aglo bidro på sin side med både sang og musikk, tekstlesning og lystenning. Det var kjempeflott å sitte i kirkebenkene og se på. May-Liss fra TIP sang aldeles supert, Torgeir (hovedbildet) sang tradisjonen tro O helga natt slik den skal synges, og herrene Nils Børge, Olav og Tor Erik (Next to Perfect) gjentok sin majestetiske versjon av Amazing Grace. Sang, sologitar og orgebrus.

Presten i Skatvalskirka i morgentimene i dag, prost i Stjørdal Jon Henrik Gulbrandsen, hadde ansvaret for den litt mer teologiske delen av gudstjenesten.

Alltid før jul. Hele skolen dar til Skatval kirke tidlig en fredag morgen.

Og det ble en litt «julete» dag på Aglo. Ved lunsjtider ble alle elever og ansatte invitert til julegrøt i kantina. Risengrynsgrøt til de som liker det og rømmegrøt til resten. Noen valgte klokelig nok begge variantene…

Fire lys ble tent i kirka.

Spørsmål?

Hos oss er det alltid noen som kan bistå deg

Følg oss

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

Facebook poster

FERIE!!!!! I dag smilte og lo vi. Et langt, småtøft, artig, vennskapsskapende og godt skoleår er over. Takk for året og på gjensyn, kjære elever!Image attachmentImage attachment+6Image attachment

FERIE!!!!! I dag smilte og lo vi. Et langt, småtøft, artig, vennskapsskapende og godt skoleår er over. Takk for året og på gjensyn, kjære elever! ... Se merSe mindre

4 uker siden
Last mer

Instagram poster
Årets aller siste skoledag på Aglo i morgen. Litt deilig, spennende og veldig vemodig. Vi ser fram til å møte alle de flotte elevene våre i morgen tidlig. Vi sees - og deretter blir det GOD SOMMER OG LYKKE TIL VIDERE!
#aglo #blåkors #skatval #stjørdal #frosta #levanger #malvik
Det lille rommet rett utafor elevkantina har ikke vært i bruk på år og dag. Nå har miljøteamet kommet med ideen om å gjøre det om til et koselig samtalerom! Vi ønsker at rommet skal brukes til trygge samtaler mellom elever og miljøterapeuter. Vi håper at vi får tid til at elever kan «droppe innom» og komme til en trygg voksen om de har behov for det. Vi vil rett og slett være en ekstra trygghet for mange i skolehverdagen, og håper dette blir noe positivt! Og på bildet ser du "miljøterapeutsnekkerduoen" Marit Holiløkk Skjervold (t.v.) og Andrea Nesbø.
#Aglo #skatval #stjørdal #blåkors
@aglo_fbie har fordypet seg i aboriginsk kultur både i engelsktimene og i programfagene, og vi har hatt en vakker men vindfull dag på Vinge🏖😊🌞🌬

#fbie #dotart #frisørblomsterinteriørogeksponeringsdesign #aboriginalart