fbpx
Det nærmer seg noe stort…

 

Det drar seg til – også på Aglo. 14 år etter et hundreårsskifte. Det markeres, også på Aglo.

I år er det 200 år siden Grunnloven ble undertegnet på Eidsvoll 17. mai 1814.

Det kommer til å skje saker og ting, både her og der. På Aglo er forberedelsene i gang. Hvilket våre bilder viser. Eidsvollsmennene er klare. Snart på vei sør-, øst-, nord- og vestover mot bygda Eidsvoll.


Fire av dem har vært innom Skatval. Peder Anker, Johan Casper Herman Wedel-Jarlsberg, Christian Magnus Fahlsen og den mer lokale Petter Johnsen Ertzgaard. Fire staselige karer som på hvert sitt vis satte sitt preg på det viktige som skjedde på Eidsvoll.

Vi skal ikke røpe alt at det som venter utover våren. Men kan jo røpe at 17. mai blir en viktig dag. Og så den lille overraskelsen; mandag 28. april. Vi sier ikke så mye mer. Bare sett av dagene.

Spørsmål?

Hos oss er det alltid noen som kan bistå deg

Følg oss

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

Facebook poster

FERIE!!!!! I dag smilte og lo vi. Et langt, småtøft, artig, vennskapsskapende og godt skoleår er over. Takk for året og på gjensyn, kjære elever!Image attachmentImage attachment+6Image attachment

FERIE!!!!! I dag smilte og lo vi. Et langt, småtøft, artig, vennskapsskapende og godt skoleår er over. Takk for året og på gjensyn, kjære elever! ... Se merSe mindre

3 uker siden
Last mer

Instagram poster
Årets aller siste skoledag på Aglo i morgen. Litt deilig, spennende og veldig vemodig. Vi ser fram til å møte alle de flotte elevene våre i morgen tidlig. Vi sees - og deretter blir det GOD SOMMER OG LYKKE TIL VIDERE!
#aglo #blåkors #skatval #stjørdal #frosta #levanger #malvik
Det lille rommet rett utafor elevkantina har ikke vært i bruk på år og dag. Nå har miljøteamet kommet med ideen om å gjøre det om til et koselig samtalerom! Vi ønsker at rommet skal brukes til trygge samtaler mellom elever og miljøterapeuter. Vi håper at vi får tid til at elever kan «droppe innom» og komme til en trygg voksen om de har behov for det. Vi vil rett og slett være en ekstra trygghet for mange i skolehverdagen, og håper dette blir noe positivt! Og på bildet ser du "miljøterapeutsnekkerduoen" Marit Holiløkk Skjervold (t.v.) og Andrea Nesbø.
#Aglo #skatval #stjørdal #blåkors
@aglo_fbie har fordypet seg i aboriginsk kultur både i engelsktimene og i programfagene, og vi har hatt en vakker men vindfull dag på Vinge🏖😊🌞🌬

#fbie #dotart #frisørblomsterinteriørogeksponeringsdesign #aboriginalart