Rett ut av opprykkskampen. Aglo 2 viste ingen nåde og smashet Aglo 1 hodsestups ut av opprykkskampen (FOTO: DOMMER’N)

Kollegiale forhold teller null og niks når Aglo 1 møter Aglo 2 i volleyball. Seier til førstnevnte ville gitt laget opprykk og tabelltopp. Men Aglo 2 viste ingen som helst nåde eller sympati. En suveren 3-0-seier viste alle hvem som har makta i volleyballen på Aglo denne våren. I alle fall denne uka…

Kort oppsummert: Aglo 1 hadde – tro det eller ei – full kontroll i førstesettet. Ledet med seks-sju poeng gjennom hele settet. Full kontroll på stillingen 23-16. Men SÅ! Aglo 2 gikk til masssivt motangrep, smasha og blokka og snudde opp ned på alt. 16-23 ble til 28-26.

Andresettet ble en aldri så liten formalitet med seier til Aglo 2 med sifrene ca. 25-15. Tredjesettet endte med Aglo 2-seier 15-13. Det var så lekkert og lekent.

– Hva traff oss så rått og brutalt?

Nå skal det sies at «saksordføreren» for denne saken spiller på Aglo 2 – hvilket «farger» saken på mange måter…

En sjekk på tabellen viser for øvrig at både Aglo 2 og Aglo 1 nå har 26 poeng på henholdsvis tredje og fjerdeplass. Aglo 1 med et lite hakk bedre settforskjell. Et faktum de trolig kommer til å utbrodere grundig i dagene som kommer. Aglo 2 må nøye seg med å fastslå at de har vunnet ALT mot Aglo 1 i 2014. Ikke dårlig.

At ingen av Aglo-lagene rykker opp i 1. divisjon er på mange måter ok. Hvem vil gå glipp av de to fantastiske prestisjeoppgjørene mellom de to lagene?

En fantastisk heiagjeng på tribunen sørget for en magisk stemning. Hvem de heia på? Vi vet ikke; de heia vel på begge!