fbpx
Ti gode grunner til å søke Aglo

Hvorfor velge Aglo videregående skole som DIN skole? Vi har «mekket sammen» ti gode grunner for at nettopp DU skal bli en Aglo-elev! For ordens skyld: vi har begrenset oss til ti gode grunner. Det finnes helt sikkert flere.

På Aglo er vi kjent for å ta godt vare på de som trenger litt ekstra hjelp og støtte, men vi ønsker selvsagt å ta godt vare på alle andre også! Det er mange grunner til at Aglo vgs. bør vurderes.

Her er vår TI-PÅ-TOPP-LISTE

1. Aglo er en forholdsvis liten og oversiktlig skole. Vi har en kultur for å se hver enkelt elev. Elevene blir godt kjente med hverandre og med de ansatte.

2. Vi har mange bli-kjent-aktiviteter i begynnelsen av skoleåret, både klassevis, avdelingsvis og for hele skolen. Vi på Aglo mener at det å bli kjent med hverandre gjør at vi trives sammen og det blir et god miljø i klassen, og at det blir lettere og tryggere å være aktiv. Vi har aktivitetsdager med friluftsliv om høsten og skigåing/slalåm/aking på vårparten. Vi pleier blant annet å ha felles frokoster, adventssamlinger og grøtdag før jul for å få opp julestemningen.

3. På Aglo har vi felles regler for hvordan vi vil ha det. I tillegg til skolens elevreglement pleier klassene å lage sine egne klasseregler. Det er greit å få være med på å bestemme selv. Det skal være forutsigbart hva som er ok og hva som ikke er ok. Alle elever har rett til et trygt og godt læringsmiljø.

4. Det er mange gode lærere på Aglo, og elevene våre får grundig faglig oppfølging. Det er viktig for oss at elevene lærer så mye som mulig. Vi forventer at alle gjør sitt beste. Lærerne våre blir svært fornøyde når elevene stadig mestrer mer. Vi har også gode resultater til eksamen.

5. Vi har ansatte som bryr seg om elevene. I tillegg til å ha over 40 lærere, har vi både miljøarbeidere og miljøterapeuter. Hver avdeling har sin egen rådgiver. Elevundersøkelsen viser at Aglo-elevene har det bra på skolen!

6. Mange private skoler tar skolepenger, men IKKE VI!

7. På Aglo ønsker vi å ha et fargerikt fellesskap. Det er spennende å bli kjent med mennesker fra andre kulturer. Blandingen av mennesker med ulik alder og bakgrunn fører til interessante diskusjoner og innblikk i hvordan andre tenker. Felles for alle, uansett alder og nasjonalitet, er et ønske om å lære mest mulig og få et best mulig resultat.

8. Det er ikke mange skoler som har bedre utsikt enn Aglo. Skolen ligger skikkelig fint til. Vi har en flott utsikt over fjorden og over mot Frosta. Det er gode muligheter til å finne fine trimløyper i nærområdet, og om våren og høsten blir det spilt fotball, volleyball og basketball på plena bak skolen.

Volleyball – Aglo-idrett nr. 1

9. Aglo ligger ca. en mil nord for Stjørdal. De fleste elevene tar skolebuss (som er gratis!), noe som fører til at det ikke er så fristende å ta seg en tur til Stjørdal om en skulle ha lyst på en skolebolle eller en pose smågodter. Det er langt å gå, så elevene våre pleier å holde seg på skolen skoledagen ut.  Vi har kantine slik at det er mulig å kjøpe mat her.

10. Vi har Idrettsbygget. Der er det en ny, stor gymnastikksal, et supert treningsrom, garderober, et nytt og stortauditorium og flere klasserom.

Vi har to veldig viktige datoer du må huske: 1. februar og 1. mars. Det er søknadsfristene. For de fleste er 1. mars den aktuelle datoen, men for enkelte søkere er fristen allerede 1. februar. Og husk; du kan søke Aglo vgs. helt fram til skolestart i august.

  • 1. februar: Frist for søkere med fortrinn, individuell behandling, minoritetsspråklige og lærekandidater.
  • 1. mars: Frist for ordinære søkere til skole og/eller lærebedrift

Spørsmål?

Hos oss er det alltid noen som kan bistå deg

Følg oss

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

Facebook poster

Skoleåret 2023/24 nærmer seg slutten. Og nå kan Vg1 Håndverk, design og produktutvikling samt Vg 2 Søm og tekstilhåndverk presentere utstillingen SKAPERGLEDE. Høytidelig åpnet nå i formiddag. Stikk gjerne innom utstillingen og bli imponert av elevene våre. Vi ble det!Image attachmentImage attachment+2Image attachment

Skoleåret 2023/24 nærmer seg slutten. Og nå kan Vg1 Håndverk, design og produktutvikling samt Vg 2 Søm og tekstilhåndverk presentere utstillingen "SKAPERGLEDE". Høytidelig åpnet nå i formiddag. Stikk gjerne innom utstillingen og bli imponert av elevene våre. Vi ble det! ... Se merSe mindre

1 uke siden
Last mer

Instagram poster
@aglo_fbie har fordypet seg i aboriginsk kultur både i engelsktimene og i programfagene, og vi har hatt en vakker men vindfull dag på Vinge🏖😊🌞🌬

#fbie #dotart #frisørblomsterinteriørogeksponeringsdesign #aboriginalart
Plantedag med elevene på FBIE i dag🌼🌿🌾🌸🪻😊☀️ Varmt, men artig! 

#beplantning #plantekasse #hammerplanteskole #stauder #sommerblomster #cordyline #eføy
💙"Skap en karakter"🩵 Dagens oppgave på FBIE.