fbpx
Her er framtida deres!

Er du elev på ei yrkesfaglinje, ja da skal du få oppleve yrket på nært hold. Elevene på Vg2 Kjøretøy satte seg i bilene, dro opp bakken fra Aglo til E6 og satte så kursen sørvestover mot Trondheim på fredag.

Målet for turen var selvsagt noe som handlet om…..BILER, MEKKING, VERKSTED etc. Møller Bil på Leangen var målet. En av de desidert største arbeidsplassene i Trondheim hvis du har «bil på hjernen».

Vi fikk omvisning på anlegget og informasjon om Møllerskolen, altså opplegget de har for lærlinger. Møller Bil Skolen er et av Norges største opplæringskontor for bilfagene, og har til enhver tid rundt 150 lærlinger i systemet. I mer enn 15 år har Møller Bil Skolen utdannet lærlinger innenfor bilfagene. Mange av lærlingene blir også  tilbudt fast jobb i Møller Bil etter bestått fagprøve.

Bilmekanikerfaget forutsetter at du synes det er gøy med teknikk. Dagens biler krever også at du har interesse for elektronikk og feilsøking. Bilskadefaget gir muligheter til å lære hvordan avanserte sikkerhetssystemer skal rettes opp etter en skade. Kanskje reservedelsfaget frister hvis du er mer innstilt på å jobbe på servicesiden med å hjelpe kunder å skaffe deler. Eller kanskje du synes billakkererfaget er tiltrekkende fordi du er opptatt av farger, lakk og design.

Alt dette inngikk i undervisninga da klassen altså skiftet klasserom for en dag. Det kommer garantert til å skje flere ganger med mekkegjengen vår!

Årets Vg3-klasse er den tredje kjøretøyklassen på Aglo siden oppstarten i 2020. Definitivt en utdanning som bare blir mer og mer etterspurt. Mange av elevene våre har også startet «bilkarrieren» sin etter å ha gjort unna Vg2 kjøretøy på Aglo.

 

Spørsmål?

Hos oss er det alltid noen som kan bistå deg

Følg oss

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

Facebook poster

FERIE!!!!! I dag smilte og lo vi. Et langt, småtøft, artig, vennskapsskapende og godt skoleår er over. Takk for året og på gjensyn, kjære elever!Image attachmentImage attachment+6Image attachment

FERIE!!!!! I dag smilte og lo vi. Et langt, småtøft, artig, vennskapsskapende og godt skoleår er over. Takk for året og på gjensyn, kjære elever! ... Se merSe mindre

4 uker siden
Last mer

Instagram poster
Årets aller siste skoledag på Aglo i morgen. Litt deilig, spennende og veldig vemodig. Vi ser fram til å møte alle de flotte elevene våre i morgen tidlig. Vi sees - og deretter blir det GOD SOMMER OG LYKKE TIL VIDERE!
#aglo #blåkors #skatval #stjørdal #frosta #levanger #malvik
Det lille rommet rett utafor elevkantina har ikke vært i bruk på år og dag. Nå har miljøteamet kommet med ideen om å gjøre det om til et koselig samtalerom! Vi ønsker at rommet skal brukes til trygge samtaler mellom elever og miljøterapeuter. Vi håper at vi får tid til at elever kan «droppe innom» og komme til en trygg voksen om de har behov for det. Vi vil rett og slett være en ekstra trygghet for mange i skolehverdagen, og håper dette blir noe positivt! Og på bildet ser du "miljøterapeutsnekkerduoen" Marit Holiløkk Skjervold (t.v.) og Andrea Nesbø.
#Aglo #skatval #stjørdal #blåkors
@aglo_fbie har fordypet seg i aboriginsk kultur både i engelsktimene og i programfagene, og vi har hatt en vakker men vindfull dag på Vinge🏖😊🌞🌬

#fbie #dotart #frisørblomsterinteriørogeksponeringsdesign #aboriginalart