Onsdag 14. februar – den store, viktige og fantastiske VALENTINSDAGEN! Vi kan fri dagen lang. Ikke ta fri, men vi kan FRI. De som har fridd og fått ja, kan jo gjøre det en gang til. Friske opp et langt og godt kjærlighetsforhold.

Vg1 FBIE (Frisør, blomster, interiør og eksponeringsdesign) er som vanlig kreative – og – romantiske. De grep selvsagt sjansen da dagen nærmet seg, og de ville selvsagt markere ALLE HJERTES DAG på skikkelig Aglo-vis.

Vi andre her på Aglo så resultatet av prosjektet først i morges. Inngangspartiet på Idrettsbygget var plutselig blitt nydelig pyntet. Vi kjente faktisk romantiske vibrasjoner da vi gikk inn til dagens første matematikktime. Vi måtte nemlig passere utstillinga til Vg1 FBIE.

Et lite «hjertebrev» til din kjære kan være smart.

Temaet for hele utsillingen og selve prosjektet var HJERTEFORMEN. Blomster, papp/papir, passmasje, akvarell og fotografi. Finalen blir på fredag når elevene skal dokumentere og presentere prosjektet for klassen sin. Vi skal ikke dele ut karakter for det VI så, men den kunne blitt god. FINT!

Valentinsdagen er det tradisjonelt mannen som ber om sin kjæres hånd. I dag kan selvsagt jentene også være den aktive. En artig teori om opprinnelsen til dagen er denne:

«Feiringen oppstod på 1500-tallet, grunnet en folkelige tro på at fuglene begynte å parre seg på denne dagen…»

Men uansett opprinnelse; HJERTET er selve symbolet på denne spennende dagen…

Ruth fra vg1 FBIE – en av dagens kreative Aglo-elever.