fbpx
Frisørene vil til NM

Frisørfaget er også et konkurransefag. I dag kjempet de åtte frisørelevene våre om to plasser i fylkesmesterskapet i Trondheim kommende onsdag. Vinneren der går til NM-finale i Hamar i april. Og som alltid; vi heier på Aglo! Vi kommer aldri til å slutte med det. I onsdagens fylkesfinale møter de elever fra Røros, Charlottenlund og Levanger.

c.JPG

Frisørlærer Anne Berit Haabeth gikk rundt og var veldig spent. Aktiviteten inne i frisøravdelingen har vel aldri vært på et liknende nivå; et særdeles høyt nivå. Presis klokka 13.00 ble de to vinnerne fra Aglo kåret. En knivskarp konkurranse hvor Tatsiana Yakaulera og Ann Jeanette Andreassen ble henholdsvis nummer en og to, Saw Kalayar ble nummer tre og reserve onsdag, mens de fem andre havna på delt fjerdeplass.

– Det var veldig vanskelig å være dommer. Det var bare såååå jevnt. Og jeg må også si at jeg er svært godt fornøyd med kvaliteten på det arbedet som ble gjort. Jeg er litt imponert, sa Anne Berit Haabeth.

– Det hele handler om komponentene «frisyre – form og tegning». Da de møtte på skolen i dag hadde de unnagjort planleggingen og skissearbeidet. I dag laget de selve frisyrene, forteller Anne Berit som var dommer sammen med DHs avdelingsleder Elin Stuberg. På frisøravdelingen på Aglo har de jobbet mye med konkurranse som undervisningsmetode dette skoleåret. De har blant annet brukt fem uketimer etter jul til å forberede seg til mesterskapet. I fylkesfinalen onsdag kjører de nøyaktig det samme opplegget som i dag.

b.JPG

Det er Wordskills Norway som står bak mesterskapet som arrangeres via skolemesterskap, fylkesmesterskap og til slutt NM. Tema for frisørene må kunne sies å være spennende; «FRAMTIDENS BRUD». Som bildene våre viser var det et tema som engasjerte de åtte elevene våre.

Skjermbilde.JPG

 

Spørsmål?

Hos oss er det alltid noen som kan bistå deg

Følg oss

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

Facebook poster

Skoleåret 2023/24 nærmer seg slutten. Og nå kan Vg1 Håndverk, design og produktutvikling samt Vg 2 Søm og tekstilhåndverk presentere utstillingen SKAPERGLEDE. Høytidelig åpnet nå i formiddag. Stikk gjerne innom utstillingen og bli imponert av elevene våre. Vi ble det!Image attachmentImage attachment+2Image attachment

Skoleåret 2023/24 nærmer seg slutten. Og nå kan Vg1 Håndverk, design og produktutvikling samt Vg 2 Søm og tekstilhåndverk presentere utstillingen "SKAPERGLEDE". Høytidelig åpnet nå i formiddag. Stikk gjerne innom utstillingen og bli imponert av elevene våre. Vi ble det! ... Se merSe mindre

2 uker siden
Last mer

Instagram poster
@aglo_fbie har fordypet seg i aboriginsk kultur både i engelsktimene og i programfagene, og vi har hatt en vakker men vindfull dag på Vinge🏖😊🌞🌬

#fbie #dotart #frisørblomsterinteriørogeksponeringsdesign #aboriginalart
Plantedag med elevene på FBIE i dag🌼🌿🌾🌸🪻😊☀️ Varmt, men artig! 

#beplantning #plantekasse #hammerplanteskole #stauder #sommerblomster #cordyline #eføy
💙"Skap en karakter"🩵 Dagens oppgave på FBIE.