Det er fortsatt mulig å søke skoleplass på Aglo vgs. – Vi har noen ledige plasser, men det begynner å haste. Ta kontakt med skolen med en gang hvis du vil gå på Aglo neste skoleår, sier rektor Gørild Joramo.

I dag tidlig var det registrert 238 søkere med Aglo vgs. som førstevalg. Omtrent på det samme nivå eller litt over det som har vært de siste fem årene. På mange av kursene er det helt fullt, men det er fortsatt noen ledige plasser på enkelte kurs.

  • HO-avdelinga – vg2 Barn og ungdom
  • DH-avdelinga – vg2 Aktiviør og vg 2 Frisør
  • TIP-avdelinga – vg1 Teknikk- og industriell produksjon
  • Bygg-avdelinga – vg1 Bygg- og anleggsteknikk
  • Allmennfag-avdelinga – vg3 Påbygg og vg3 generell studiekompetanse

Frisørlinja har fortsatt et par ledige plasser. Vær rask hvis du vil sikre deg en av plassene.

– Det er noen få plasser ledige på disse kursene. Derfor er det viktig å være rask. Søknadsfristen er egentlig gått ut, så nå handler det om å komme først i køen, sier Gørild Joramo.

På flere av de 15 ulike kursene våre blir det trolig både kø og ventelister. Lurer du på hvilke kurs vi tilbyr kan du klikke her.

– Hvis en person er interessert i å søke, hva bør han gjøre akkurat nå?

– Han eller hun bør kontakte skolen med en gang. De kan besøke skolen, ringe oss eller benytte seg av hjemmesida vår for å kontakte oss. Det er spennende kurs, og vi vet at det er kurs som gir gode jobbmuligheter, sier Aglo-rektoren.

Her kan du lese mer om hvordan du kan søke skoleplass på Aglo.

Gørild Joramo understreker også at Aglo er en skole med plass til ALLE. Vi har 16-åringer og vi har 35-åringer. Og mange års erfaring har vist oss at en slik allsidighet og bredde gir gode resultat.

Her kan du lese mer om det å være 20+ på Aglo.

Aglo vgs. er en skole som gir MULIGHETER i et trygt og godt elevmiljø.