Etter at kjekslukta har ligget tett over Aglo de siste ukene, var det endelig tid for å ta med hjemmebaksten vårres til Vår Frues kirke i Trondheim. HO-elevene har vært flittige i førjulstida, og tradisjonen tro fikk vi komme på besøk i den åpne kirka. Nytt av året var at også HDP, FBIE og SSR ble med.  Kanskje er det slik at vi nettop har utviklet en ny og flott tradisjon?
TEKST OG FOTO; MAGNUS B SKJØSTAD

 

Kari Lian fra Kirkens Bymisjon tok oss i mot i kirka og hadde en flott presentasjon av arbeidet både i Vår Frues kirke og andre prosjekter. Det å ta del i et fellesskap, bety noe for noen andre og utgjøre en forskjell er et veldig viktig budskap ikke minst nå i juletida.
Kakene ble godt mottatt, og det at de attpåtil er hjemmebakte med omtanke var et samtaletema da kirkens gjester fikk smake på go’sakene.
Etter å ha tent lys på brosteinskorset i kirka fikk elevene tid til å gå rundt i byen, besøke julemarkedet, spise mat og kanskje kjøpe noen julegaver.
Prinsen kino og Tre Nøtter til Askepott var dagens avslutning. En fin film som mange satte pris på. Mange har nok et godt forhold til filmen som man nå fikk se i en helt ny drakt. Takk for turen!

Kanskje det så slik ut i stallen i Betlehem for drøyt 2000 år siden?