fbpx
Førjulstur til Trondheim
Etter at kjekslukta har ligget tett over Aglo de siste ukene, var det endelig tid for å ta med hjemmebaksten vårres til Vår Frues kirke i Trondheim. HO-elevene har vært flittige i førjulstida, og tradisjonen tro fikk vi komme på besøk i den åpne kirka. Nytt av året var at også HDP, FBIE og SSR ble med.  Kanskje er det slik at vi nettop har utviklet en ny og flott tradisjon?
TEKST OG FOTO; MAGNUS B SKJØSTAD

 

Kari Lian fra Kirkens Bymisjon tok oss i mot i kirka og hadde en flott presentasjon av arbeidet både i Vår Frues kirke og andre prosjekter. Det å ta del i et fellesskap, bety noe for noen andre og utgjøre en forskjell er et veldig viktig budskap ikke minst nå i juletida.
Kakene ble godt mottatt, og det at de attpåtil er hjemmebakte med omtanke var et samtaletema da kirkens gjester fikk smake på go’sakene.
Etter å ha tent lys på brosteinskorset i kirka fikk elevene tid til å gå rundt i byen, besøke julemarkedet, spise mat og kanskje kjøpe noen julegaver.
Prinsen kino og Tre Nøtter til Askepott var dagens avslutning. En fin film som mange satte pris på. Mange har nok et godt forhold til filmen som man nå fikk se i en helt ny drakt. Takk for turen!

Kanskje det så slik ut i stallen i Betlehem for drøyt 2000 år siden?

Spørsmål?

Hos oss er det alltid noen som kan bistå deg

Følg oss

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

Facebook poster

Skoleåret 2023/24 nærmer seg slutten. Og nå kan Vg1 Håndverk, design og produktutvikling samt Vg 2 Søm og tekstilhåndverk presentere utstillingen SKAPERGLEDE. Høytidelig åpnet nå i formiddag. Stikk gjerne innom utstillingen og bli imponert av elevene våre. Vi ble det!Image attachmentImage attachment+2Image attachment

Skoleåret 2023/24 nærmer seg slutten. Og nå kan Vg1 Håndverk, design og produktutvikling samt Vg 2 Søm og tekstilhåndverk presentere utstillingen "SKAPERGLEDE". Høytidelig åpnet nå i formiddag. Stikk gjerne innom utstillingen og bli imponert av elevene våre. Vi ble det! ... Se merSe mindre

2 uker siden
Last mer

Instagram poster
@aglo_fbie har fordypet seg i aboriginsk kultur både i engelsktimene og i programfagene, og vi har hatt en vakker men vindfull dag på Vinge🏖😊🌞🌬

#fbie #dotart #frisørblomsterinteriørogeksponeringsdesign #aboriginalart
Plantedag med elevene på FBIE i dag🌼🌿🌾🌸🪻😊☀️ Varmt, men artig! 

#beplantning #plantekasse #hammerplanteskole #stauder #sommerblomster #cordyline #eføy
💙"Skap en karakter"🩵 Dagens oppgave på FBIE.