fbpx
Barkranser til jul

Det er rett-før-jul-stemning i de fleste klasserom på Aglo om dagen. Vi dro til vg1 FBIE (Frisør, blomster, interiør og eksponeringsdesign) og fant nettopp det vi lette etter. Nemlig JULESTEMNING!

En kvart barskog befant seg i klasserommet. Hentet direkte fra skauen til lærer Trude Weisser. Nærmere bestemt Velvang på sørsida av bygde vårres.

– Vi la ut en liten tråd på facebooksida til «Det skjer på Skatval» hvor vi tok imot bestilling på barkranser. Produksjonsdato skulle være i dag. Vi har stått på i hele dag, og nå er det klart for henting av de bestilte kransene, forteller Trude.

Og jentene på FBIE stod på som bare det. I skrivende stund er det aller meste under full kontroll.

Vår klokkeklare dom: Kjempekoselig stemning i klasserommet til FBIE!!!!

Spørsmål?

Hos oss er det alltid noen som kan bistå deg

Følg oss

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

Facebook poster

FERIE!!!!! I dag smilte og lo vi. Et langt, småtøft, artig, vennskapsskapende og godt skoleår er over. Takk for året og på gjensyn, kjære elever!Image attachmentImage attachment+6Image attachment

FERIE!!!!! I dag smilte og lo vi. Et langt, småtøft, artig, vennskapsskapende og godt skoleår er over. Takk for året og på gjensyn, kjære elever! ... Se merSe mindre

4 uker siden
Last mer

Instagram poster
Årets aller siste skoledag på Aglo i morgen. Litt deilig, spennende og veldig vemodig. Vi ser fram til å møte alle de flotte elevene våre i morgen tidlig. Vi sees - og deretter blir det GOD SOMMER OG LYKKE TIL VIDERE!
#aglo #blåkors #skatval #stjørdal #frosta #levanger #malvik
Det lille rommet rett utafor elevkantina har ikke vært i bruk på år og dag. Nå har miljøteamet kommet med ideen om å gjøre det om til et koselig samtalerom! Vi ønsker at rommet skal brukes til trygge samtaler mellom elever og miljøterapeuter. Vi håper at vi får tid til at elever kan «droppe innom» og komme til en trygg voksen om de har behov for det. Vi vil rett og slett være en ekstra trygghet for mange i skolehverdagen, og håper dette blir noe positivt! Og på bildet ser du "miljøterapeutsnekkerduoen" Marit Holiløkk Skjervold (t.v.) og Andrea Nesbø.
#Aglo #skatval #stjørdal #blåkors
@aglo_fbie har fordypet seg i aboriginsk kultur både i engelsktimene og i programfagene, og vi har hatt en vakker men vindfull dag på Vinge🏖😊🌞🌬

#fbie #dotart #frisørblomsterinteriørogeksponeringsdesign #aboriginalart