fbpx
– Flott å få besøke Aglo

Et trivelig Aglo-besøk. Ordføreren i Stjørdal, Eli Arnstad (SP), er oppvokst rett borti nabolaget vårt, og hva er da mer naturlig enn å stikke innom oss sånn rett før jul og juleferie?

– Jeg er veldig glad for å bli bedre kjent med det tilbudet Aglo gir i dag. Som ordfører i Stjørdal setter jeg pris på Aglo og det dere kan gi oss, sa Eli Arnstad da vi møtte henne tidligere i dag.

Tidligere i høst inviterte grunnskoleavdelingen vår ordføreren til Aglo. I dag kom hun altså. Bildet vårt over viser Eli Arnstad (t.h.), rådgiver Heidi Bjørkøy (t.v). og avdelingsleder for grunnskolen vår, Lene Bjørkmo Staven.

Grunnskoleavdelingen her på Aglo driver Stjørdal kommune sitt alternative grunnskoletilbud. Tilbudet er for ungdom som trenger et alternativt og tilrettelagt undervisningstilbud etter anbefaling fra PP-tjenesten i Stjørdal. Elevene er formelt elever ved hjemmeskolene, men har sitt daglige skoletilbud ved Aglo. Her får de et tilrettelagt undervisningstilbud. Undervisningen foregår i små grupper med stor voksentetthet. Gruppesammensetningen og antall elever varierer fra år til år. I skoleåret 2022/23 har vi sju elever.

Eli Arnstad (i midten) sammen med daglig leder på Blå Kors opplæringssenter Aglo, Gerd Bergersen (t.v.) og rektor på Aglo vgs., Kari Dahlen Aspenes t.h.

– Som skatvalsbygg kjenner jeg selvsagt godt til Aglo, men det var fint å komme hit og se hva skolen kan tilby kommunen vår. Det har vært et nyttig besøk for meg. Jeg er glad for at vi har dette tilbudet i kommunen vår, sa ordføreren.

Hun fikk møte både lærere og elever på grunnskolen vår, og fikk spise lunsj sammen med dem. Nyttig for alle parter, tror vi!

Grunnskolens avdeligsleder, Lene Bjørkmo Staven, var også glad for at ordføreren ville besøke oss.

– Jeg tror hun satte pris på å møte oss. For oss som skole var det viktig at hun fikk møte både oss som er ansatt og elevene våre, Det var nyttig for oss å kunne fortelle henne hvordan vi jobber og tenker rundt tilbudet vårt, sa Lene.

Her er vi. Grunnskoleavdelingen vår holder til i det røde bygget bakerst.

Er man først på besøk på Aglo besøker man selvsagt HELE skolen vår. Det ville også ordføreren. Hun kunne fortelle at hun lærte å svømme her på skolen vår. Helt fram til tusenårsskiftet hadde vi vår egen svømmehall der idrettsbygget vårt ligger i dag. Unger på Skatval i tidligere tider var lommekjente i bassenget. Eli også.

– Ja, alle ungene var innom her. Både jeg og mine egne unger. Det jeg kan si nå er at det har skjedd veldig mye de siste årene. Idrettsbygget deres med treningsmuligheter og ikke minst et flott auditorium var flott å få se, sa ordføreren.

Underveis på rundturen sammen med Gerd Bergersen og Kari Dahlen Aspenes traff trioen på både lærere og elever. Taletrengte lærere og elever vil vi føye til. Trivelig for oss alle.

– For oss er det viktig å vise oss fram. Hvem er vi, hva har vi og hva tilbyr vi. For oss som jobber i den videregående skolen er det viktig å få fram at vi er et viktig supplement til det offentlige tilbudet, sier Kari Dahlen Aspenes.

Spørsmål?

Hos oss er det alltid noen som kan bistå deg

Følg oss

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

Facebook poster

Som om det ikke er varmt nok på skolen vårres i dag... Byggavdelinga gjennomførte likevel brannøvelse utenfor verkstedet sitt i for middag. Fin test, og ALT gikk bra!Image attachment

Som om det ikke er varmt nok på skolen vårres i dag... Byggavdelinga gjennomførte likevel brannøvelse utenfor verkstedet sitt i for middag. Fin test, og ALT gikk bra! ... Se merSe mindre

2 dager siden
Last mer

Instagram poster
Plantedag med elevene på FBIE i dag🌼🌿🌾🌸🪻😊☀️ Varmt, men artig! 

#beplantning #plantekasse #hammerplanteskole #stauder #sommerblomster #cordyline #eføy
💙"Skap en karakter"🩵 Dagens oppgave på FBIE.