fbpx
Flagget til topps på Aglo – FN-flagget!

TEKST OG FOTO: tsj

Aglo-flaggstanga brukes flittig. 24. oktober er den dagen det norske flagget blir byttet ut med flagget til FN; selve verdensflagget. Og i i dag ble den internasjonale FN-dagen markert for 66. gang.

Aglos elevrådesleder, Tor Oddvar Norum, holdt dagens appell og la vekt på at FN er en organisasjon med en unik mulighet; nemlig å ta avgjørelser som omfavnet hele verden.

alt

Etter 22. juli fikk Nordahls Griegs sang «Til ungdommen» en helt spesiell betydning for nordmenn. Det gjør noe med oss å synge denne fantastiske sangen. Utendørs og i et aldeles nydelig høstvær sang vi den sammen. Sangen som handler om ønsket om å få en slutt på krig og nød. Et ønske om å skape samhørighet.

Denne uka har vi på Aglo valgt å se på verden rundt oss. Onsdag er årets Operasjon Dagsverk i fokus, og hele dagen er satt av til internasjonalt arbeid. aglo.no kommer selvsagt tilbake med stoff derfra.

Les mer om OD på Aglo ved å klikke på denne lenken.

Spørsmål?

Hos oss er det alltid noen som kan bistå deg

Følg oss

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

Facebook poster

Som om det ikke er varmt nok på skolen vårres i dag... Byggavdelinga gjennomførte likevel brannøvelse utenfor verkstedet sitt i for middag. Fin test, og ALT gikk bra!Image attachment

Som om det ikke er varmt nok på skolen vårres i dag... Byggavdelinga gjennomførte likevel brannøvelse utenfor verkstedet sitt i for middag. Fin test, og ALT gikk bra! ... Se merSe mindre

2 dager siden
Last mer

Instagram poster
Plantedag med elevene på FBIE i dag🌼🌿🌾🌸🪻😊☀️ Varmt, men artig! 

#beplantning #plantekasse #hammerplanteskole #stauder #sommerblomster #cordyline #eføy
💙"Skap en karakter"🩵 Dagens oppgave på FBIE.