fbpx
En internasjonal annerledesdag

 

TEKST OG FOTO: tsj

På internasjonal dag gjør vi det litt annerledes. Vi nevner kort: Elevene overtar alt, undervisning, planlegging og gjennomføring. Menyen på kantina får et mildt (bortsett fra krydringa) sagt nytt og spennende preg. Og ikke minst; Vi prøver å vende blikket bort fra oss selv. VI SER UT I VERDEN!

alt alt
Lærerne fulgte med…, på sin måte. Er verden mer rettferdig? Tja, nei, jepp!

aglo.no tok runden og fikk møte engasjement, kreativitet og litt kaos… Fotballkamp med innlagt handikap fenget. Handikappet bestod i at de fleste spillerne ble bundet sammen med tau. Ikke lett å være målvakt når beina hang fast i beina til to medspillere.

alt

HS-kjøkkenet var et smart sted å stikke innom… Her ble det laget chapati (tynt indisk brød), afrikansk bananbrød og Maandazi (små runde kaker stekt i olje).

– Interessant og artig. Dette er ikke retter vi pleier å lage til vanlig. Lærerrikt, fastslo Jeanette og Marthe fra AF-klassen.

alt alt
Tid til å ro ned… …og til å oppsummere fotballkampen

Rundt omkring på Aglo var ulike grupper i aktivitet. I klasserom 3 ble «historien om virkeligheten bak tallene» fortalt. I verkstedbygget ble elevene utfordret med forskjellige påstander de skulle ta stilling til.

     – Er det likestilling i Norge
     – Det er umulig å skape likhet mellom rike og fattige
     – Verden er mer rett ferdig i dag enn for ti år siden.

alt alt
Årets OD-komite med «chefen» Heidi t.h. Kurry kylliggryte

Så skulle de stille seg i tre hjørner. De som svarte ja i ett, nei’ene i et annet og kanskje’ene i det tredje. Så skulle de forsvare standpunktene sine.

Selve OD-dagen arrangerer vi mandag 7. november.

Spørsmål?

Hos oss er det alltid noen som kan bistå deg

Følg oss

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

Facebook poster

Som om det ikke er varmt nok på skolen vårres i dag... Byggavdelinga gjennomførte likevel brannøvelse utenfor verkstedet sitt i for middag. Fin test, og ALT gikk bra!Image attachment

Som om det ikke er varmt nok på skolen vårres i dag... Byggavdelinga gjennomførte likevel brannøvelse utenfor verkstedet sitt i for middag. Fin test, og ALT gikk bra! ... Se merSe mindre

2 dager siden
Last mer

Instagram poster
Plantedag med elevene på FBIE i dag🌼🌿🌾🌸🪻😊☀️ Varmt, men artig! 

#beplantning #plantekasse #hammerplanteskole #stauder #sommerblomster #cordyline #eføy
💙"Skap en karakter"🩵 Dagens oppgave på FBIE.