fbpx
Fiks sveisen på Aglo!

I skoleåret 2010-2011 har det vært seks elever på Vg2 Frisørfag. Den lille, men celebre elevgruppa, har hatt tilhold i førsteetasjen på internatbygget.

Det ikke alle på Aglo vgs. vet, er at disse seks elevene trenger trening – mye trening. Derfor er det en del modige sjeler som har stilt hårmankene sine til disposisjon. Kirsten Hølaas som er aktivitørelev på Aglo vgs. er en av disse modige…

– Jeg er kjempefornøyd. Jeg har blitt klippet av Emilie flere ganger og jeg blir mer og mer fornøyd med den jobben hun gjør, forteller Kirsten.

Emilie Langolf har så vidt vi kan bedømme et særdeles godt lag med både saks og børste. Kirsten Hølaas har bokstavelig talt fått skikk på sveisen.

Kirsten startet skoleåret med langt mørkt hår. 2. mai har hun blitt blondine med kort hår. Det skjer til dels mye Aglo vgs. som alle vet…

– Emilie har blitt bedre og bedre. Hun er tryggere, og hun ber ikke lenger om så mye hjelp. Det går også mye raskere, forteller Kirsten.

Emile Langolf setter pris på at kunden er fornøyd.

– Da jeg begynte skoleåret kunne jeg så godt som ingenting. Det er korrekt at jeg både har blitt raskere og tryggere når jeg gjør jobben min, forteller hun.

Anne Berit Haabeth som er lærer på Vg2 Frisørfag er godt fornøyd med det tilbudet Aglo vgs. kan gi frisørelevene sine.

– Det er seks elever i år, mens vi neste skoleår skal ha åtte elever. Det tyder på at vi har blitt et populært fag på Aglo, sier Anne Berit. Hun kan ellers fortelle at frisøravdelingen utvider neste skoleår med to ekstra klippestoler og en ekstra vaskeplass.

– Vi skal slå ut veggen til naborommet, og dermed blir det mye bedre plass for frisørene våre, sier Anne Berit Haabeth.

Selv om skoleåret nærmer seg slutten er det fortsatt mulighet til å få en rimelig – og god – klipp på Aglo vgs. Ut skoleåret er onsdager klippedagen, og time kan bestilles ved å kontakte Anne Berit. Tilbudet gjelder både ansatte, elever og folk utenfra som har lyst til å sjekke hva Aglo-frisørene kan.

tsj

Spørsmål?

Hos oss er det alltid noen som kan bistå deg

Følg oss

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

Facebook poster

Som om det ikke er varmt nok på skolen vårres i dag... Byggavdelinga gjennomførte likevel brannøvelse utenfor verkstedet sitt i for middag. Fin test, og ALT gikk bra!Image attachment

Som om det ikke er varmt nok på skolen vårres i dag... Byggavdelinga gjennomførte likevel brannøvelse utenfor verkstedet sitt i for middag. Fin test, og ALT gikk bra! ... Se merSe mindre

2 dager siden
Last mer

Instagram poster
Plantedag med elevene på FBIE i dag🌼🌿🌾🌸🪻😊☀️ Varmt, men artig! 

#beplantning #plantekasse #hammerplanteskole #stauder #sommerblomster #cordyline #eføy
💙"Skap en karakter"🩵 Dagens oppgave på FBIE.