fbpx
Trampa til krampa tok dem…

AV TOR-STEINAR JOREM TEKST OG FOTO

Dytt.no har vært den store vårslageren på Aglo vgs.

Vi skulle liksom starte i Lærdal i Sogn, (s)pas(s)ere rundt Galdhøpiggen og returnere til Lærdal. På turen var vi liksom innom både Beitostølen, over Filefjell og en tur innom Luster og Sogndal. En tenkt vandringstur som i løpet av gåperioden krevde et snitt på 10 000 skritt.

Villa i Superform gikk altså til krampa tok dem. For de som prøver å henge på Margrethe Dybvad går det gjerne den veien… Superdama fra Lånke endte opp med et snitt på smått utrolige 32 722 daglige skritt. Av de i alt 10 422 deltakerne i vårens “dytt” ble Margrete nummer 41. Ikke rart de andre på laget merker tungpusten når gymlærer Dybvad viser seg.

Villa i Superform som ble best av de ni lagene på Aglo vgs., endte på en imponerende 42. plass av hele 1 618 lag. Slett ikke ille.

Dønn slitne, men glade (selv om det ikke ser slik ut på alle…). Gåmaskinen Margrethe Dybwad (bak) går lykkelig videre, mens Lillian Solstad(t.v.), Grethe Hammer, Erlend Kvalø og Elin Stuberg vurderer hvilepause. Hvil eder, helter av Aglo.

Gåkulturen på arbeidsplassen  Aglo vgs. viser seg å være tålelig bra. 842 arbeidsplasser i hele Norge var med i den skarpe kurransen, og Aglo vgs. endte som den 64. beste bedriften. Et gåsnitt på 14 012 skritt om dagen lar seg absolutt høre. Suverene Nilsen Auto fra et eller annet sted i landet hadde et skrittsnitt pr. deltaker på 26 290 skritt.

Aglo Familiesenter stilte også med lag og endte på en 242. plass, mens Aglo Barnehage endte på en noe mer beskjeden 742. plass.

Spørsmål?

Hos oss er det alltid noen som kan bistå deg

Følg oss

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

Facebook poster

Som om det ikke er varmt nok på skolen vårres i dag... Byggavdelinga gjennomførte likevel brannøvelse utenfor verkstedet sitt i for middag. Fin test, og ALT gikk bra!Image attachment

Som om det ikke er varmt nok på skolen vårres i dag... Byggavdelinga gjennomførte likevel brannøvelse utenfor verkstedet sitt i for middag. Fin test, og ALT gikk bra! ... Se merSe mindre

2 dager siden
Last mer

Instagram poster
Plantedag med elevene på FBIE i dag🌼🌿🌾🌸🪻😊☀️ Varmt, men artig! 

#beplantning #plantekasse #hammerplanteskole #stauder #sommerblomster #cordyline #eføy
💙"Skap en karakter"🩵 Dagens oppgave på FBIE.