Nytt skoleår, nye elever og nye ansatte. Her har vi gleden av å presentere fem nye Aglo-fjes. Velkommen!

Skolen starter altså torsdag kl. 10:00, mens de ansatte har vært i full aktivitet på skolen de siste dagene. Planleggingsdager kaller vi det. Å ja, det planlegges over en lav sko. Når elevene våre dukker opp skal alt være klappet og klart.

Bildet vårt viser våre aller siste tilskudd på ansattelisten. Vi du se alle ansatte kan du klikke her.

Nykommerne er Monica Bakken (øverst til venstre), Stig Myran, Andrè Storstein, Sigrid Vatne (nederst til venstre) og Rita Berg-Moen

Monica og Andrè skal jobbe på grunnskoleavdelingen vår. Førstnevnte som lærer og sistnevnte som miljøarbeider. Monica tjuvstartet på Aglo-karrieren allerede forrige skoleår.

Stig, som i likhet med Monica har en fortid som Aglo-elev, er ansatt som miljøarbeider og kommer til å være mye i TIP-avdelingen vår.

Rita fra Malvik skal jobbe som lærer på DH-avdelinga vår, mens Sigrid fra Trondheim (og Mo i Rana) kommer til å farte litt rundtomkring. Hun er allmennfaglærer og skal innom flere avdelinger for å lære bort naturfag og matematikk.

Hvis regneferdighetene til undertegnede ikke har blitt rota bort i løpet av sommeren er vi nå 83 ansatte i skolevirksomheten på Aglo. Vi tror faktisk det er ny rekord!

For de som har fulgt Aglo noen år forteller bildet under også en historie. Det har rett og slett vært store endringer i bygningsmassen vår. Vi trodde på en byggepause i 2019, men nå har vi jammen startet med å utvide verkstedbygget vårt nederst til høyre i bildet. Årsaken er at vi har fått godkjenning for å starte vg2 Kjøretøy fra og med skoleåret 2020/21.