– Velkommen til oss på Aglo vgs, sier Aglo-lærer Christine Myran til Tiril (t.v.), Beate og Ulrikke. De tre er blant årets elever på HDP (Håndverk, design og produktutvikling) og FBIE (Frisør, blomster, interiør og eksponeringsdesign).

Det skjer på samme måte hvert eneste år. Presis klokka 08.36 kom bussene ned den bratte bakken mot Aglo. Ut fra bussene kom en hel flokk med ferske Aglo-elever. Deretter «hei-på-deg-jeg-heter-Elin-hva-heter-du» osv., så var vi i gang med året.

Aglo-bussen på vei ned mot skolen vår.

Det var altså massevis med «hei-på-deg-osv.» ute i vrimlearealene våre. Vår relativt nye rektor, Elin Andersstuen, var i full vigør fra første øyeblikk og rakk vel å hilse på de fleste av elevene våre. På bildet under ser du Elin si «hei osv.» til Nour (t.v.), Noah og Mohammadi. Tre kommende tømrere. De satte pris på mottakelsen.

I skrivende stund er det litt usikkert hvor mange elever vi har dette skoleåret. Tallet klokka 08.00 var vel omlag 185 elever. Det endret seg kanskje litt i løpet av dagen, og det kommer helt sikkert til å endre seg de kommende dagene/ukene. Det er nemlig fortsatt mulig å bli Aglo-elev skoleåret 2023/24. Ta kontakt med skolen, så kan kanskje DU også bli Aglo-elev.

I år som i fjor, ett av årets temaord på Aglo vgs. er TRIVSEL. TRIVSEL er det som gjør det godt å komme ned bakken mot Aglo vgs. klokka 08.30. Og; TRIVSEL er heldigvis veldig smittsomt.

«TRIVSEL OG MESTRING I ET TRYGT FELLESSKAP»

Det så litt TRIVELIG ut da HO-avdelingen vår (Helse- og oppvekstfag) allerede første skoledag farta rundtomkring på skolen vår. Et flott gymanlegg ble brukt i dag, og blir garantert brukt senere i år.

Første skoledag 2023/24 ble relativ kort. Klokka 12.00 var debuten unnagjort. I morgen tidlig er det på’n igjen. På programmet står blant annet vår tradisjonelle BLI-KJENT-TUR i nabolaget vårt. Håmmårsbuka, Steinvikholmen osv. Rusle rundt i et TRIVELIG tempo og et titalls aktivitetsposter. En annen tradisjon andre skoledag er GRILLING i tunet. Herlig.

Og dermed kan vi vel offisielt erklære skoleåret 2023/24 som åpnet. HURRA!!!

Her var det tomt i sommer. Nå fylles heldigvis vrimleområdene våre opp igjen.