fbpx
En ekte Aglo-elev = kreativ!

Definisjonen på en ekte Aglo-elev? Her kommer den: Han/hun er kreativ og elsker å finne på rare og kule ting i skoletida. Bare sjekk hva vi fikk med oss etter er kort tur rundt på noen av avdelingene våre.

Det må innrømmes; det var en del småoriginale ting vi observerte. Nusselige julenisser laget av betong, dorullholdere, lysestaker i alle slags fasonger laget av både tre, stål og betong. Og – ikke minst – luksushotell for de minste av oss. Med andre ord insektshoteller.

Neste helg skulle vi egentlig hatt tidenes andre julemarked på Aglo vgs. Fjorårssuksessen endte med i overkant av 100 000 kroner til Mercy Ships som er skolens bistandsprosjekt. Korona stoppet planene, nesten…

Vi skal nemlig lage og selge produktene våre likevel. Mange av klassene våre er i full sving med produksjonen. DH-avdelingen vår, TIF-avdelingen og Byggavdelingen, for å nevne noen. Og SES-klassen vår jobber visstnok med markedsføringspakken. Det kan bli nettsalg blant annet på Facebook. Følg med, følg med. Ta gjerne kontakt med oss hvis du allerede er i handlemodus.

Denne typen (han i midten… ) bør inn på ethvert toalett. I alle fall de mer celebre WC’ene. Så praktisk med dorullene som del av ei vektløfterstang i stål. Vi falt pladask for tanken bak. Jonas fra vg1 TIF er også fornøyd.

Fra Bygg-avdelinga kom selveste avdelingsleder Torgeir Rotabakk med truck. Såpass måtte til for å få med seg et par av produktene. Ny utebenk til jul, kanskje? Bygg lager og selger. Vi skal bare sitte. I tillegg blir det salg av fjorårsslageren insektshotell.

Det er nemlig ikke bare humlene som er nyttige i hagen. Andre smårollinger som bier, veps, biller og blomsterfluer er også viktige aktører der ute. Bygger du (eller kjøper på Aglo…) et insektshotell hjelper du dem med en plass å bo, og du hjelper både insekter og planter i hagen din. Uunværlig både i hagen og på hytta.

Ideen med små nisser laget av betong er også ny, i alle fall for undertegnede. Men vg1 FBIE (for uinnvidde betyr den herlige forkortelsen Frisør, blomster, interiør og eksponeringsdesign…puhhh…)  fikser det lett som bare det. Spennende og definitivt kjøpbart. Mer er visstnok på vei. Vi skal forsøke å følge med på hva elevene våre holder på med i førjulstida.

Spørsmål?

Hos oss er det alltid noen som kan bistå deg

Følg oss

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

Facebook poster

Skoleåret 2023/24 nærmer seg slutten. Og nå kan Vg1 Håndverk, design og produktutvikling samt Vg 2 Søm og tekstilhåndverk presentere utstillingen SKAPERGLEDE. Høytidelig åpnet nå i formiddag. Stikk gjerne innom utstillingen og bli imponert av elevene våre. Vi ble det!Image attachmentImage attachment+2Image attachment

Skoleåret 2023/24 nærmer seg slutten. Og nå kan Vg1 Håndverk, design og produktutvikling samt Vg 2 Søm og tekstilhåndverk presentere utstillingen "SKAPERGLEDE". Høytidelig åpnet nå i formiddag. Stikk gjerne innom utstillingen og bli imponert av elevene våre. Vi ble det! ... Se merSe mindre

2 uker siden
Last mer

Instagram poster
@aglo_fbie har fordypet seg i aboriginsk kultur både i engelsktimene og i programfagene, og vi har hatt en vakker men vindfull dag på Vinge🏖😊🌞🌬

#fbie #dotart #frisørblomsterinteriørogeksponeringsdesign #aboriginalart
Plantedag med elevene på FBIE i dag🌼🌿🌾🌸🪻😊☀️ Varmt, men artig! 

#beplantning #plantekasse #hammerplanteskole #stauder #sommerblomster #cordyline #eføy
💙"Skap en karakter"🩵 Dagens oppgave på FBIE.