VG2 BUA (Barne- og ungdomsarbeiderfag) gjør som alle andre på Aglo. De jobber beinhardt på en nyttig og ikke minst koselig måte. Vi skulle/burde nok deltatt. Ikke minst siden dagens tema var – SUPPEKURS!

HO-avdelingen vår har sitt eget svære kjøkken i andre etasje i Undervisningsbygget vårt. I dag var det som bildene våre viser et yrende liv der oppe. Skulle forrresten bare mangle all den tid det handlet om MAT. Eller mer presist om SUPPE.

Avdelingsleder på HO-avdelingen, Kari Dahlen Aspenes, var der selvsagt. Hun kunne berette om en bokstavelig talt nydelig økt i HO-kjøkkenet. Ikke minst hadde hun det strålende under evalueringen…

– Dette handler om å inspirere til sunne kostvaner og trivelige matmåltid. Dette er viktig både på barnehager og i SFO. Vi lagde enkelt og god mat fra bunnen av. Da blir resultatet gjerne dobbelt så godt, sier Kari.

Fiskesuppe, tomatsuppe, grønnsaksuppe og scones var dagens meny. Garantert godt for de som fikk smake…

Fiskesuppa til høyre kan vi si litt om. Potet, gulerøtter, hvitløk, valig løk. laks og fiskebuljong. Mmmmmmmm…. Tomatsuppa bestod av mye tomat…, mens grønnsakssuppa bestod av nettopp grønnsaker. Ikke egenproduserte, men nesten…

Sånn går no dagan på Aglo vgs. Vi har det bra om dagen!