fbpx
GULT nivå igjen

Vi er tilbake på såkalt GULT nivå fra og med onsdag. Det ble klart etter dagens pressekonferanse med ordfører Ivar Vigdenes (SP). Den siste uka har Aglo vgs. og de øvrige skolene i kommunen befunnet seg på RØDT nivå.

PS! Bildet over er ikke fra 2020…. Det er bare det at det er SLIK vi vil ha det igjen!

– Basert på dagens situasjon og de smittevernfaglige rådene har vi da også kommet til at vi finner rom for å gjennomføre noen gradvise og forsiktige lettelser i anbefalingene for neste 14-dagers periode. Det at vi har lyktes så langt, er det som også gjør at vi nå kan gjøre dette, sa ordfører Ivar Vigdenes under pressekonferansen mandag ettermiddag,

Men fortsatt er samfunnet vårt inne i en relativt ustabil og usikker periode. Det innebærer en stor grad av forsiktighet i alle deler av samfunnet vårt. Ifølge ordførere kan det bli aktuelt å gå tilbake til rødt nivå hvis smittesituasjonen snur i feil retning igjen. Kommunen planlegger for øvrig en ny pressekonferanse 25. november.

Aglo-rektor Gørild Joramo er lettet over at utviklingen de siste dagene har vært slik at vi nå kan gå tilbake til gult nivå.

– Men det er svært viktig at vi fortsetter å være forsiktig. Føler vi oss syke, skal vi fortsatt holde oss HJEMME. Jo flinkere vi er, jo større er muligheten for at vi slipper å gå tilbake til et rødt nivå, sier hun.

Joramo forteller at på Aglo har enkelte av klassene hatt hjemmeskole enkelte dager den siste uka. Dette har først og fremst vært i verkstedfagene hvor plassbehovet har gjort det nødvendig å gi noen grupper hjemmeskole.

Hva GULT nivå innebærer ser vi i illustrasjonen under.  Den er forøvrig utarbeidet av Utdanningsdirektoratet.

 

 

Spørsmål?

Hos oss er det alltid noen som kan bistå deg

Følg oss

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

Facebook poster

Som om det ikke er varmt nok på skolen vårres i dag... Byggavdelinga gjennomførte likevel brannøvelse utenfor verkstedet sitt i for middag. Fin test, og ALT gikk bra!Image attachment

Som om det ikke er varmt nok på skolen vårres i dag... Byggavdelinga gjennomførte likevel brannøvelse utenfor verkstedet sitt i for middag. Fin test, og ALT gikk bra! ... Se merSe mindre

2 dager siden
Last mer

Instagram poster
Plantedag med elevene på FBIE i dag🌼🌿🌾🌸🪻😊☀️ Varmt, men artig! 

#beplantning #plantekasse #hammerplanteskole #stauder #sommerblomster #cordyline #eføy
💙"Skap en karakter"🩵 Dagens oppgave på FBIE.