fbpx
Du kan fortsatt bli Aglo-elev
Selv om det er sommerferie kan du faktisk søke skoleplass på Aglo videregående skole. Det er en smart tanke, og vi håper absolutt at du velger oss! Søknadsfristen gjennom det nasjonale søkesystemet, VIGO, har gått ut, men du kan altså fortsatt søke Aglo vgs. direkte. Og det kan du gjøre i HELE SOMMER!

Klikk på den blå boksen under og søk oss direkte! Så lenge vi har ledige plasser kan du søke.

 

   

 

Også for deg over 20 år

Trenger du en ny mulighet? På Aglo videregående skole tar vi også inn voksne elever. De tas inn på lik linje med ungdomsrett-elever. Våre elever er altså mellom 16-50 år. Du kan søke på yrkesfaglige program på samme måte som de yngste elevene. I tillegg har vi ett tilbud om Generell studiekompetanse for voksne. Les mer om dette her.

Vi på Aglo har god erfaring med aldersfordelingen vår. De «eldre» elevene lærer av de yngre, mens de yngre får jobbe sammen med engasjerte og motiverte elever som kan være fem til femten år eldre. Vinn-vinn, kaller vi det.

Er du under 20 år så skal du vite at vi har en stor elevgruppe i nettopp denne aldersgruppen.

 

Klikk her og les hva to av årets Aglo-elever mener om det å være «voksen» på Aglo vgs.

Aglo videregående skole er en relativt liten skole (ca. 225 elever). Hele skolemiljøet er preget av T’ene våre: TILLIT, TRYGGHET, TRIVSEL OG TILHØRIGHET. Det er og skal være godt å være elev på Aglo.

Klikk på boksen under og les hvorfor du bør vurdere å søke nettopp skolen vår.

Ti gode grunner for å søke Aglo vgs.

 

Se for deg et år hvor du skaffer deg kunnskap og et fundament for en videre karriere. Se for deg et artig år med gode venner.

Inntaksreglement Her er tilbudene våreBli med på Aglo-sightseeing

 

Vi følger de ordinære læreplanene, og når du er ferdig med utdanningen din på Aglo, har du samme kompetanse som om du skulle gått på en offentlig videregående skole.

Vil du vite litt mer om hva Aglo vgs. kan tilby kan du jo finlese hjemmesida vår. Der finner du det du trenger å vite om oss.

Spørsmål?

Hos oss er det alltid noen som kan bistå deg

Følg oss

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

Facebook poster

Som om det ikke er varmt nok på skolen vårres i dag... Byggavdelinga gjennomførte likevel brannøvelse utenfor verkstedet sitt i for middag. Fin test, og ALT gikk bra!Image attachment

Som om det ikke er varmt nok på skolen vårres i dag... Byggavdelinga gjennomførte likevel brannøvelse utenfor verkstedet sitt i for middag. Fin test, og ALT gikk bra! ... Se merSe mindre

2 dager siden
Last mer

Instagram poster
Plantedag med elevene på FBIE i dag🌼🌿🌾🌸🪻😊☀️ Varmt, men artig! 

#beplantning #plantekasse #hammerplanteskole #stauder #sommerblomster #cordyline #eføy
💙"Skap en karakter"🩵 Dagens oppgave på FBIE.