fbpx
– Det beste året vårt!

Å ta et år på Aglo vgs. skulle vise seg å være et smart valg for venninnene Linn Marthe Osen (t.v.)  og Leah Kristine Larsen. De fikk et supert skoleår, de fikk venner og de fikk skikkelig fart på skolekarrieren sin.

– Det ble litt å begynne på nytt igjen, men nå kan vi si at dette skoleåret har vært vårt beste skoleår, forteller Linn Marthe og Leah Kristine. De kjente ikke hverandre før skolestart, men nå henger de sammen. Dobbelpult bakerst i klasserommet til Vg2 BUA (Barne- og ungdomsarbeiderfag).

Linn Marthe (21) er fra Osen. Fra før av har hun studiespesialisering, og hun har også rukket ett år på barnehagelærerutdanningen i Levanger før året på Aglo vgs. Leah Kristine (20) har også tre år med studiespesialisering fra hjemkommunen Malvik.

Ny start altså…

Deler av Vg2 BUA. TRIVSEL. Linn Marthe og Leah Kristine bakerst i midten.

Linn Marthe visste ingenting om Aglo for et år siden. Hun ville starte på nytt med Vg2 Barne- og ungdomsarbeiderfag, men rakk ikke den søknadsfristen. Så leste hun tilfeldigvis om en skole som het Aglo vgs. som midt på sommeren annonserte ledige elevplasser. Hun søkte og ble elev!

Vg2 BUA – klassen hvor det også er tid for leik.

Leah Kristine visste litt mer om Aglo siden hun hadde ei venninne som hadde gått på Aglo. Det gjorde valget hennes enkelt. Etter tre år på videregående skole jobbet hun et år som vikar i flere barnehager. Et år som gav henne lyst til å starte litt på nytt igjen med skolegangen.

– Dere skryter av skolen vår; hva er det som har vært så bra i BUA-klassen?

– Alle snakker med hverandre. Vi  blir venner, og lærerne i klassen er flinke og positive. De er flinke rent faglig, og så ser de oss. Vi har hele tiden opplevd at de bryr seg om elevene sine, sier Linn Marthe og Leah Kristine.

Begge to ser for seg en framtid i barnehage eller skole. De vil jobbe med unger. Være sammen med dem. De har startet på veien, og fortsetter til høsten. To år som lærling venter. Linn Marthe i Osen kommune, mens Leah Kristine har fått lærlingeplass på Vikhammer. Fagbrev i barne- og ungdomsarbeiderfaget blir sluttresultatet om et par års tid.

– Vi dere anbefale  Aglo vgs. for andre elever?

– Ja, helt klart. Vi har ikke hatt det så artig og fint siden vi gikk på barneskolen. Det er også spennende å møte elever som kommer fra andre kulturer enn oss. Vi har lært mye, og fagene på BUA har handlet om det vi har lyst til å lære mer om, sier de to.

Aglo = trivsel, samhold og læring

 

 

Spørsmål?

Hos oss er det alltid noen som kan bistå deg

Følg oss

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

Facebook poster

FERIE!!!!! I dag smilte og lo vi. Et langt, småtøft, artig, vennskapsskapende og godt skoleår er over. Takk for året og på gjensyn, kjære elever!Image attachmentImage attachment+6Image attachment

FERIE!!!!! I dag smilte og lo vi. Et langt, småtøft, artig, vennskapsskapende og godt skoleår er over. Takk for året og på gjensyn, kjære elever! ... Se merSe mindre

4 uker siden
Last mer

Instagram poster
Årets aller siste skoledag på Aglo i morgen. Litt deilig, spennende og veldig vemodig. Vi ser fram til å møte alle de flotte elevene våre i morgen tidlig. Vi sees - og deretter blir det GOD SOMMER OG LYKKE TIL VIDERE!
#aglo #blåkors #skatval #stjørdal #frosta #levanger #malvik
Det lille rommet rett utafor elevkantina har ikke vært i bruk på år og dag. Nå har miljøteamet kommet med ideen om å gjøre det om til et koselig samtalerom! Vi ønsker at rommet skal brukes til trygge samtaler mellom elever og miljøterapeuter. Vi håper at vi får tid til at elever kan «droppe innom» og komme til en trygg voksen om de har behov for det. Vi vil rett og slett være en ekstra trygghet for mange i skolehverdagen, og håper dette blir noe positivt! Og på bildet ser du "miljøterapeutsnekkerduoen" Marit Holiløkk Skjervold (t.v.) og Andrea Nesbø.
#Aglo #skatval #stjørdal #blåkors
@aglo_fbie har fordypet seg i aboriginsk kultur både i engelsktimene og i programfagene, og vi har hatt en vakker men vindfull dag på Vinge🏖😊🌞🌬

#fbie #dotart #frisørblomsterinteriørogeksponeringsdesign #aboriginalart