fbpx
– Det beste året vårt!

Å ta et år på Aglo vgs. skulle vise seg å være et smart valg for venninnene Linn Marthe Osen (t.v.)  og Leah Kristine Larsen. De fikk et supert skoleår, de fikk venner og de fikk skikkelig fart på skolekarrieren sin.

– Det ble litt å begynne på nytt igjen, men nå kan vi si at dette skoleåret har vært vårt beste skoleår, forteller Linn Marthe og Leah Kristine. De kjente ikke hverandre før skolestart, men nå henger de sammen. Dobbelpult bakerst i klasserommet til Vg2 BUA (Barne- og ungdomsarbeiderfag).

Linn Marthe (21) er fra Osen. Fra før av har hun studiespesialisering, og hun har også rukket ett år på barnehagelærerutdanningen i Levanger før året på Aglo vgs. Leah Kristine (20) har også tre år med studiespesialisering fra hjemkommunen Malvik.

Ny start altså…

Deler av Vg2 BUA. TRIVSEL. Linn Marthe og Leah Kristine bakerst i midten.

Linn Marthe visste ingenting om Aglo for et år siden. Hun ville starte på nytt med Vg2 Barne- og ungdomsarbeiderfag, men rakk ikke den søknadsfristen. Så leste hun tilfeldigvis om en skole som het Aglo vgs. som midt på sommeren annonserte ledige elevplasser. Hun søkte og ble elev!

Vg2 BUA – klassen hvor det også er tid for leik.

Leah Kristine visste litt mer om Aglo siden hun hadde ei venninne som hadde gått på Aglo. Det gjorde valget hennes enkelt. Etter tre år på videregående skole jobbet hun et år som vikar i flere barnehager. Et år som gav henne lyst til å starte litt på nytt igjen med skolegangen.

– Dere skryter av skolen vår; hva er det som har vært så bra i BUA-klassen?

– Alle snakker med hverandre. Vi  blir venner, og lærerne i klassen er flinke og positive. De er flinke rent faglig, og så ser de oss. Vi har hele tiden opplevd at de bryr seg om elevene sine, sier Linn Marthe og Leah Kristine.

Begge to ser for seg en framtid i barnehage eller skole. De vil jobbe med unger. Være sammen med dem. De har startet på veien, og fortsetter til høsten. To år som lærling venter. Linn Marthe i Osen kommune, mens Leah Kristine har fått lærlingeplass på Vikhammer. Fagbrev i barne- og ungdomsarbeiderfaget blir sluttresultatet om et par års tid.

– Vi dere anbefale  Aglo vgs. for andre elever?

– Ja, helt klart. Vi har ikke hatt det så artig og fint siden vi gikk på barneskolen. Det er også spennende å møte elever som kommer fra andre kulturer enn oss. Vi har lært mye, og fagene på BUA har handlet om det vi har lyst til å lære mer om, sier de to.

Aglo = trivsel, samhold og læring

 

 

Spørsmål?

Hos oss er det alltid noen som kan bistå deg

Følg oss

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

Facebook poster

Som om det ikke er varmt nok på skolen vårres i dag... Byggavdelinga gjennomførte likevel brannøvelse utenfor verkstedet sitt i for middag. Fin test, og ALT gikk bra!Image attachment

Som om det ikke er varmt nok på skolen vårres i dag... Byggavdelinga gjennomførte likevel brannøvelse utenfor verkstedet sitt i for middag. Fin test, og ALT gikk bra! ... Se merSe mindre

2 dager siden
Last mer

Instagram poster
Plantedag med elevene på FBIE i dag🌼🌿🌾🌸🪻😊☀️ Varmt, men artig! 

#beplantning #plantekasse #hammerplanteskole #stauder #sommerblomster #cordyline #eføy
💙"Skap en karakter"🩵 Dagens oppgave på FBIE.