fbpx
Så var skoleåret over!

Like trivelig og vemodig som alltid. ÅRETS SISTE SKOLEDAG. Vi avslutta samlet i dag, og det ble en avslutning som absolutt stod i stil med skoleåret 2022/23. SUPER.

Vår nye rektor Elin Andersstuen var litt i det lyriske hjørnet da hun ønsket elevene sine god tur videre i livet. Et lite vers fra en av sangene til Emma Steinbakken i TV-serien Rådebank oppsummerer egentlig på treffende vis.:

Hvis du har en drøm og kan fantasere

En dag så kan det hende alt slår til

Hvis du setter deg mål, da er sjansen større

Det er ikke flaks, men klare tanker som styrer deg

– En avslutning betyr egentlig slutten på noe, men også starten på noe helt nytt. Nesten som å sette punktum i en setning, før dere fortsetter med en helt ny setning. Nå er det viktig at dere føler at dere har brukt dette skoleåret til å gjøre deres aller beste. Jeg håper dere har fått øvd på fag i år. Men like viktig er ord som omtanke, raushet, inkludering, samarbeid og empati. Til dere som forlater oss nå – LYKKE TIL VIDERE! Til dere som starter opp igjen til høsten – PÅ GJENSYN, sa rektoren vår til elevene.

Hvordan var dagen? Klikk på billedserien og opplev årets siste skoledag sammen.

 

 

En skoleavslutning på Aglo har med årene utviklet seg til å ha sine faste og tradisjonelle innslag. Utdeling av vitnemål til Vg2 og Vg3. Stilig og godt for alle parter. Diplom for de som har gjort noe ekstra. Vi nevner i fleng: Årets museumsbestyrer: Elias Winther Vold, Årets transportmetode; Heidi Mette Auran, Årets fotballspiller: Ikram Mohammed Abdulle, Årets kroppsøver: Yaleen Sharma, Årets stjerne: Sondre Risan Haltvik, Årets mest velkledde: Ahmad Alsaker, Årets kunstnere: Sanna Hallan Skjelbred og Frida Bjørnås. Årets arbeidslag: HDP, FBIE og SSR, Årets trafikkvakt: Fredrik Magnus Høiseth, Årets eksaminand: Jennifer Blanca Britez Sletvold, Årets tålmodigste: Lisa Daffinrud, Årets pendler: Jakob Lundemo, Årets stå-på-vilje: Ragda Almoustafa.

Vi gratulerer!

Lyrikkvennene Jens & Pål har også startet jobben med å etablere en tradisjon. Denne gang presenterte de en 3-trinns diktrakett. Korte dikt, lettforståelige dikt og småmorsomme dikt med poeng!

Og så; helt til slutt den store, store FINALEN. «OPTIMIST» framført av et stadig økende og mer lydsterkt Aglo-kor. Flash mob på ækt Aglo-vis. Klikk på bildet under og se og hør hvordan seansen utartet seg. Koret hadde det i alle fall storartig.

 

Spørsmål?

Hos oss er det alltid noen som kan bistå deg

Følg oss

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

Facebook poster

Skoleåret 2023/24 nærmer seg slutten. Og nå kan Vg1 Håndverk, design og produktutvikling samt Vg 2 Søm og tekstilhåndverk presentere utstillingen SKAPERGLEDE. Høytidelig åpnet nå i formiddag. Stikk gjerne innom utstillingen og bli imponert av elevene våre. Vi ble det!Image attachmentImage attachment+2Image attachment

Skoleåret 2023/24 nærmer seg slutten. Og nå kan Vg1 Håndverk, design og produktutvikling samt Vg 2 Søm og tekstilhåndverk presentere utstillingen "SKAPERGLEDE". Høytidelig åpnet nå i formiddag. Stikk gjerne innom utstillingen og bli imponert av elevene våre. Vi ble det! ... Se merSe mindre

1 uke siden
Last mer

Instagram poster
@aglo_fbie har fordypet seg i aboriginsk kultur både i engelsktimene og i programfagene, og vi har hatt en vakker men vindfull dag på Vinge🏖😊🌞🌬

#fbie #dotart #frisørblomsterinteriørogeksponeringsdesign #aboriginalart
Plantedag med elevene på FBIE i dag🌼🌿🌾🌸🪻😊☀️ Varmt, men artig! 

#beplantning #plantekasse #hammerplanteskole #stauder #sommerblomster #cordyline #eføy
💙"Skap en karakter"🩵 Dagens oppgave på FBIE.